Rosense Kızlar bebeğim aşırı hareketli, geceleri özellikle çok coşuyor, rahme baskı yapıyor, kaburgalarıma tekme atıyor. 33.haftaya girdik, korkuyorum erken doğum olmasından. Doğuma falan hazırlanıyor olabilir mi?
beyzzsenturkk Rosense 34+1iz cok farkımız yok geceleri daha cok neseleniyorlar yatış halinde daha haraketliler normalmiş🌸
Fadimegll321 Rosense beyzzsenturkk Merveizmir MorKavanoz kızlar bizde 22 haftalığız 2 gündür yattığım tarafa toplanmaya başladı diğer tarafa dönerken ağrılı düzeliyor 🤦🏼♀️ Normal mi
MorKavanoz Benimkide cok hareketli tekmeleri cok sert 28+4 bende korkmuyor degilim doktora sordum bi sikinti yok dedi suanlik
beyzzsenturkk Rosense su anda bile var sancım ama yatıp uzanınca ya da ayaga kalkıp yürüyünce biraz orayı ovunca geçiyor dogum sancısı olsa gecmeyecegini bildiğimden icim rahat doktor kasılmaların olabilir saatlerce seni zorlayacak sekilde artmadıgı sürece bir sey olmaz demişti
beyzzsenturkk Fadimegll321 o kadar normal ki 20li haftalarda yataktan kalkmak bi azaptı resmen kaslar kasıldıgı icin can yakıyordu gerci hala kalkarken zorlanıyorum ama sağa sola dönerken karnınızı tutun iki elinizle bebeğinizin icerde yuvarlandıgını hissedeceksiniz😂😂 bizim haftamız ilerde oldugu icin bizde daha cok belirgin oluyor dönerken icimde bişey kayıyor ama mutluluk veriyor mutlaka deneyin😂🤰🏻💓
Fadimegll321 beyzzsenturkk ya çok sağ olun bugünde az hareket edince korktum önceden iki düşüğüm olduğu için her şeyden korkuyorum sorma ihtiyacında bulunuyorum 😅🥰
beyzzsenturkk Fadimegll321 tedbiri elden bırakmayın dönerken kendinizi zorlamayın gerekirse sizde yuvarlanın😂 yuvarlanmak sıfır risk ve acısız🐒
1991c Kızlar herkes normal demiş ama gerçekten stres yaptım 34. Haftamdayım benek aşırı hareketli hiç mi uyumaz korkuyorum niye böyle 🙁