asinem32-mthnyyu Selam kızlar yarın 40 haftayım doktorum herhangi bir belirtin olmazsa yarın seni suni sancı ile doğumunu başlatalım dedi ama sizce 41,42 haftaya kadar beklemeli miyim yoksa kabul edeyim mi ?
PapatiA asinem32-mthnyyu ben aynı durumdaydım ve sabahı nişan gelmişti sunı ye gıttım saatler geçti ılerleme olmadı ağrıdan delırınce sezeryana gectım bence bur hafta felan bekle kendı sancın gelsin ınsallah
Cgdm34 asinem32-mthnyyu ben bugun sunı sancıyla dogum yaptım canım 🥰🥰sımdı kızım kollarımda mısıl mısıl uyuyor bende zorlandım ama sunu dıyım sunı sancı kendı sancına benzemez haberın olsun hele acı eşiğin dusukse 🤗herekzın vıcut yapısı farklı ama olsun kımısınde sunı sancı hemen acılma yaparken kımısınde yapmıyor
Kbr asinem32-mthnyyu iki gün suni sancı cektim hiçbir işe yaramadı 3. Gün sezeryana alındım psikolojimide o iki günde bıraktım
mavimsiiii asinem32-mthnyyu bana kalırsa bekle canım bende en küçük bi belirti bile yoktu ya birden geldi 41+4 te birden bi ağrı ile uyandım o ağrı geçmedi 2 gün doğurdum yani bekle bebek iyiyse beklemeni tavsiye ederim
asinem32-mthnyyu Cgdm34 ağrınız kasılmanız nişanınız varmıydı ? Yada suyunuz geldi mi direk suni sancı mı verildi şuan bende bir Belirti yok sizce direk suni almalı mıyım
Cgdm34 asinem32-mthnyyu sancılarım ve kasılmalarım azdı yeterlı degıldı 40. Haftama gırdım bugun sadece. 1 cm acılma ve bebegım kanaldaydı eger kanaldan komple cıkmıs olsaydı sezeryanu dusunurdum ama ben hep suna ınanıyorum herkezın vucut yapısı cok farklı bende cok sunı sancı cektım sabah 8 de yatısım ama sunu sancı hemen verılmedı 10 da mı ne gelıp taktılR sancı yavas yVas etkısını gosterdıkce sancım ılerledı bır ara hıc ılerlemedı 4 cm 5 cm takılı kaldı ama ben ayrıyetten meryem ana otunu hazırlMıstım valla ben ınandıgım ıcın dıyorım o acıldıkca ben acılmam ılerledı bırden 9 cm oldu artık dayanamıyordum doktorum geldı asıl sancıyı odada cektım ben bak suni sancı normal sancıya benzemıyor acı eşiğiniz yuksekse dayanırım dersenız alın ama yok dersenız dırek spınal sezeryN olBılırsınız ben gercekten sancılarımı karsılMak ıcın cok ugrastım eşin bu sürece yanımdaydı hep elımden tuttu 16.00 da ıkımdı vakıtte dunyaya geldı valla 🥰🥰
Eboz asinem32-mthnyyu açılma yoksa sakın suni sancı alma direk sezeryana git fazlada bekleme bebek içeride çok kalmasın
Gizemli Beni de 40+3′te almıştı. Yani acıdan ziyade bebek kakasını yapmasın, herhangi bi sorun olmasın diye artık alalım diyorlar. Bence beklemeyin