dilinkopsunemi-bisus Canlar makinaya çamaşır atıyorum ama hep kıl tüy çıkıyor çamaşırlardan arınmıyor bir türlü var mıdır bi çözümü? İşe yarıyor dediğiniz bir yöntem varsa paylaşır mısınız? Tüm kıyafetleri yakıcam artık öyle sinir oldum 🙄🙄
Btlklnc dilinkopsunemi-bisus makınanın altında yuvarlak bir kapak oluyor orayı bır temızleyın isterseniz
cansualisa dilinkopsunemi-bisus tüy toplama rulosu kullanıyordum kurutma almadan önce sımdı aldım baya oldu kurtuldum kuzum başka çaresi yok malesef
edosvebebisi dilinkopsunemi-bisus yeni kıyafetlerle atıysanız olmuş olabilir benim eşimin yeni aldığı pantolon ve gömleğiyle atmıştım bütün kıyafetler tüt olmuştu ıslak mendille yaptım ettim yok geçmedi 3 4 kere çalıştırdım makineyi en sonunda bütün kıyafetlerin tüylerini tek tek elimle topladım o kıyafetleri ters çevirip öyle yıkıyorum
Rabiafa ıslak mendil tarzında bi mendil atıyorsunuz çamaşırların arasına o topluyor, bunu nette birisi yapmıştı ordan görmüştüm. Tarayıcıdan bi arastrın çıkar ürün
cansualisa dilinkopsunemi-bisus çok büyük kurtarıcı şimdiye kadsr neden almamışım bilmem 1+1 birde bnm evim
Btlklnc dilinkopsunemi-bisus bütün kılı tütü orası topluyormus orayı temızleyınce camasırlarımız dha guzel yıkanıyormus bende denıcem ınt videoları var bakın
prematureannesi_ cansualisa benimde 1+1 2 gün önce kurulum yapıldı bu kadar mı etki olur dedirtti yani salona kurdurttum yerim yok diye valla o tüyü yutmaktan iyidir hele toz tüm çamaşırları baştan aşağıya yıkadım evi temizledim çok fark yapıyormuş
cansualisa prematureannesi_ sorma cnm evet vallahi bende yazın aldım kafa daha önce nerdrymsı bilmem eziyet etmişim kendime resmen güle güle kullan🌺
prematureannesi_ cansualisa birde çamaşırları evin içinde kurutmak zülmmüş yol kenarı kapı pencere açamaz hale gelmiştim benim akış baştaydı da nereye kuracağım ev küçük sığmaz etmez kendi evimize taşınınca alırım dedim ama her gün zam geliyor herşeye oda artar diye hemen aldık sağol canım sende güle güle kullan
cansualisa prematureannesi_ çok iyi yapmışsın bende mutfağa asıyordum petek çok zorlanmışım deli gibi😀😀 sağol kuzum