Aleynaerayy22 Nst de sancı olan kısmın bi ara 80 lere kadar çıktığını gördük doktorum o bebeğin hareketlerinden oluyor sancı yavaş çıkıp iniyor diyordu sancı olduğunda ben hisseder miyim
Elif927 Aleynaerayy22 fazla sayı varya o bebeğin kalbi diğeri sancıdır diye düşünüyorum . Bende merak ettim
_edakrsu22 Aleynaerayy22 mesela 160 150 gibi olan sayilar en üstteki bebeğin kalp atışları alttaki atıyorum en fazla 100 çıkan sizin sancılarıniz tabi bu sancı 60 da olabilir 50 de sizin sancılarıniz en fazla 100 cikar nstde sancin çıkıp sen hissetmiyebilirsin
Aleynaerayy22 _edakrsu22 bebeğin hareketleri sancı olan kısmı 100 e kadar çıkardığında sıkıntı o zaman dimi canım
_edakrsu22 Aleynaerayy22 bebeğin haraketlerinde sıkıntı olması o ilk usteki sayıdan belli olur mesela 170 ve üzeri kalp atışı hızlı demekmis
Minikkedisila Benim 20 dk da bir 100 e vuran sancım çıktı ama ben hissetmedim çocuğum oynadıkça sancı cıkıyo serum taktılar o zaman geçti. Neye göre dogım yapıcam ben anlamadım :) 36+0 ım
Minikkedisila Aleynaerayy22 vallahi bebeğim ne zaman gelmek isterse ama ocakta doğurmak istiyorum biraz 38-39 u beklesin diye.. sancıların var mııı??
Aleynaerayy22 Minikkedisila bende öyle istiyorum 38 de doğurmayı ama 38 olursa da aralık 28 ine denk gelicek 😂 sancı adına hicbirsey yok suan sadece üst baldır kısımlarının oturup kalkarken acıdığını Ağrıdigini hissediyorum karnımın altları da hafiften o kadar
Minikkedisila Aleynaerayy22 38+3 38+4 falan gelmesi için dua edelim 2023 cocugu olurlar insallah sağlıkla