hilaltrkgl slmcnm2503 tamam canım çok teşekkür ederim. Güzel haberleri verirm inşallah❤️ benim için dua et☺️
slmcnm2503 hilaltrkgl 2023 sizin yılınız olsun kuzum ❤️ haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla , edicem canım 🥰
hilaltrkgl slmcnm2503 canım şimdi belli oldu hepsi. 4+2 gebelik kesesini de gördük beta hcg de 836 çıktı♥️♥️
meraklianneadayi23 hilaltrkgl 5 gün öncesinde pozitif veriyor ben 5 gün kala yapmıştım çift çizgi çıkmıştı
slmcnm2503 hilaltrkgl ya çook sevindim 🌸 maşşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım benim 🥰
Koalammm hilaltrkgl hayırlı olsun canım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏 testi ilk idrarla mi yaptın canım
hilaltrkgl slmcnm2503 çok saol canım benim. Bana kalsa haftaya gidicektm ama senin geçen seneki tarihlernle bnm bu seneki tarihlerimin hepsi yakın olunca gidyim dedim 😍❤️
slmcnm2503 hilaltrkgl çok iyi yapmışsın evet tarihlerimiz çok yakın nasipse ağustos ayında bebişin kucağında 💕
TTtutku hilaltrkgl adetim 2 gün geçikmeyle öğrenmiştim pkosluyum aynı zamanda ama her şeyim düzenliydi