Omev Perşembe sabahı sezeryan ile allahtan birşey olmazsa oğluma kavuşucam, ilk doğumum, sezeryan yapan anneler bi öneriniz olur mu? Yapmam gereken ve yapılmaması gereken şeyler? Tavsiylerinize açığım 🌸♥️
beyzzsenturkk Omev sağlıkla kucagınıza alın insallah🥺🐢 ben daha hic kokusunu icime cekmeden hasretlik cekiyorum insallah bende kucagıma alabilirim💘
nergis_a Omev Sezeryandan sonra gaz cikartmak icin sade nescafe veya rezene cayi ic rezeneyi sonrada ic sut arttirmak icin
Meleklerim00 Omev doğum sonrası çok zor kuzum Allah yardımcın olsun tek diyeceğim yanında destek olacak aileden birileri olsun çünkü hiç bişey yapamiyosun 10 gün falan bebeğini bile zor aliyosun kucağına
Omev nergis_a çok teşekkürler ederim humana çayı emziren anneler için ve rezene çayı hangisini alsam diye arafta kalmıştım 👀
Svalpydn35 Omev ikisini de kullanabilirsin ikisi de sut icin güzel destekleyici.firsat buldukça uyuyun dinlenin sütünüz gelsin ve artsın… Neskafe ve bitter cikolata narkoz için iyi geliyo… Hurma kuru incir kayısı güzel süt yapar tahin helvası ve bol yesillik dereotu yemek de da aklınızda olsun👍 sağlıcakla kavunsun inşallah 🤲