Aylin355 Birranneee bacak arası boş bencede kız normalde hiç anlamam bu ultrasondan ama sizinki çok net gibi duruyor
Birranneee momlife_7 simdi dikkatli bakınca anladım cok sagolun doktor kız dedi ama net demedi kesin net kız demedi 18. Haftada net belli olur dedi sadece 😊
momlife_7 Birranneee benim doktorumda ben 13 haftalıkken kiz dedi ama değişebilir belki dedi yarın kontrole gideceğiz bakalım cinsiyeti tam olarak ney♥️🙈 16 haftalıkken öğreniriz dedi ama biz 17+4te gideceğiz yarın 😊
Birranneee Aylin355 evet cok dikkatli bakınca bende anladım 😊 doktor netlik vermeyince insan kuşkuya düşüyor oyuzden dikkatli bakmadım hiç 😅
Birranneee momlife_7 banada 13 haftalikken yüzde 60 erkek dedi ama başka doktor dedi gecen gittiğimde 16 haftalikken özele gittim orda doktor yüzde 80 kız dedi ama 18. Haftada daha net olur dedi 😊
Simosunannesi momlife_7 iki kişi erkek dedi ilk kız diyensiniz bakalım🥰Rabbim hepimizin gönlüne göre versin🤲🏻🌸
momlife_7 Birranneee yaa valla 😇🤭 ay bakalım bana ne diyecek yarın muane günüm en son kiz dedi 13 haftalıkken suan 17+4 inşallah güzel haberler alırız 💖
Birranneee momlife_7 Allah gönlünüze göre versin inşallah yarın yazarsınız merk ettim sizinkisinide 😊