denizslr26 Kizlar hamileliğinizi öğrenirken kasık ağrınız oldu mu olduysa nasıl di paylaşır mısınız 😊
Hemsireanneeeee denizslr26 ilk etapta sol tarafımda yumurtlama zamanı olan ağrım oldu ama sürekli olan bi ağrıydı, sonra regl sancısına benzer oldu
Tugce-1- denizslr26 tatildeydim aset günüm gelmiati yolda gelirken ped koydum aynı adet agrısı gibi kasıklarımda agrı vardı göğüslerimde agrı vardı 2 geldim eve yok gelmiyor sonra test yaptım gebeymişim aynı adet agrılarıyla bir
denizslr26 Hemsireanneeeee ya bende şöyle bı ağrı var kasilarimdan belime vuran bı ağrı ve göğüslerim inanılmaz derecede hassas elimi dahi ne üçüne ne göğüslerime degdiremiyorum acaba olabilir mi
Hemsireanneeeee denizslr26 canım ben erken öğrendim gebeliğimi , reglime 3 gün kala. Ondan 1 gafta önce başlamıştı. Göğüs hassasiyetim hala pik durumda. 8+0 dayım gene aynı belirtiler var yani
denizci35 denizslr26 merhaba kasıkta sinek ısırığı gibi bir ağrı ve sanki göbek deliğinden biri çekiyo gibi içerden öyle bi his var bende böyle birşey yaşadınız mı acaba