clarauknow kızlar bebek hareket edince afedersiniz çişim geliyor sanki ? sizlerde de böyle bir durum var mı ? birde çok sertleşiyor olduğu yerde
2022bebeki clarauknow Sertleşme yalancı kasilmalardir muhtemelen ama artik başı aşağıda olduğu için ben de sizin gibi cok hareket edince tuvalet var hissi geliyor az bile olsa koşarak gidiyorm🙈
Sareceee clarauknow Merak etme aynı şeyler bende de var 33+2 haftalık hamileyim bazen bebek sertleşince nefesim kesiliyor
Aleynaerayy22 clarauknow evet bende de oluyor o durum aniden sızlama geliyo wc koşuyorum 35+6 olcaz bugün 🤣
Ceylanceylin Bende 33 haftadayım karnımda sertleşiyor bel ve kasık agrılarım basladı bugün Dr gttm alttan muayane etti rahim ağzı kısalığı 28 mm düşmüş dedi haftays tekrar cgrıyor erken doğum riski olabilir dedi sizin bebişler kaç kg bu haftada
seyma9188 2022bebeki Ben gözlerim kapalı gidiyom diye eşim kapıda bekliyor düşmeden yatağa döneyim diye ahahaja🤣🤣
Aleynaerayy22 clarauknow kötüyü düşünme kuzumm Allah’ın izniyle birşey olmaz normal öyle olması bebisler toparlanıyor yavaş yavaş doğmaya 🥰
2022bebeki seyma9188 🤣 eşlerin Allah yardımcısı olsn benimki de sensörlü ışık takti koridorlara hali.kaydirmaz serdi halilarin altina haha sag sağlım doğursaydik bir bebekleri🤣
seyma9188 clarauknow Bebek büyüyor canım baskı yapıyor.Ben de 35+6 oldum bugün.Tuvalete zor yetişiyom ya su içmeye korkar oldum 😅
Songulll46____28 clarauknow 31 deyiz bizd e de başladı hareketiyle birlikte aniden tuvaletim geliyor doktoruma sorduğumda artık çok normal bebeğin büyüdü idrar torbana baskı yapıyor dedi