Nazendehanim Simgecikk doktorum karın çevresi biraz küçük ama kilosu iyi haftasıyla uyumlu demisti ,karın çevresi küçük ne demek dediğimde minyon bir bebek yani dedi . 34. Haftada bunu söylemişti 37. Haftada karın çevresi büyümüş dedi
Oznurcakir Simgecikk bizede 200 gram bi eksiklik var dendi bir hafta geride bol beslen dedi kilosu iyiydi çok şükür 🙏 et yemeğe yeni başladık 🤦🏻♀️
Leylazerr Benimkinede küçk dedi bir bafta snra bişi yok normal dedi anlamadm bende aslında o hafta çok stresli olaylar yaşadm etkisi olabilir düzeldi çok şükür
burcukoksal Bugün kontrolüm vardı benim bebeğim de 2 hafta geride kalmış karın çevresi ölçümünden bakıldı,küçük gelişmemiş özel takibe alındık,yüksek riskli gebelik dendi,bebeğim gelişimi ilerlemezse doğum yaptırcaklarmış,korkuyorum…
Gmzylcn Banada 1 hafta geriden geliyor gelişim olmazsa iğneye başlarız dedi doktorum ama çok şükür normal gidiyo şuan ama yemene dikkat et bol.bol süt iç 2 tane muz ye 2 tane yumurta ye ceviz ve badem ye kaşar tuket . Akşam yemeklerinde et balk ekle alıyolar kilo zaten 🤗 benim kızımda minyon olcak sanırsam doktor da öyle dedi.
Hamidevahap Merhaba neler tuketıyosunz kontrole gittiniz mi gidince beni etiketler mısınz bızede 10 gun karın cevtesı kucuk dendı
Simgecikk Hamidevahap kontrole gittim kilo almış bebeğim ben devamlı et suyu tavuk köfte sebze bulgur pilavı balık kaşar ve ceviz badem fındık süt iyiyorum