Oznurcakir beyzacmvrc az önce yedim 😅çok sertti köy ayvasıydi poşete koydum yere vurdum baya yumuşattım dilimledim limon ve tuzla yedim 😅😅😅deneyin kessinnn
symozdag beyzacmvrc evet annem hep ayvayı tuzlayıp limon sıkardı çocukluğumda hep o şekilde yerdim ☺️
Ali-Kaanin-Annesi beyzacmvrc biz maraşlılar zaten öyle yeriz sizi bilemem kekreliğini aldın diye limon sıkılır tadı gitmesin diye de tuz atılır 😅☺️
EmineDefneGokce beyzacmvrc ilk gebelikte çok yedim . Bu gebeliktede canım çekti birden yaptım bapımlılık yaptı 😂😂
Egemooms beyzacmvrc Daha biraz önce öyle yedim çok güzel oluyor ama tuzu çok az serpiyorum ama limonu bol sıkıyorum çokta güzel oluyor tabi ayvayı kesmeden önce ritüel gibi yanaklarıma da değdirmeyi unutmuyoruz gamzeli olsun diye 😅
Egemooms beyzacmvrc Vala banada görümcem söyledi bende belki tutar diye yapıyorum denemekten zarar gelmez 😅 bu arada dediğine göre yapmış ve gerçekten kızının çukur gibi gamzeleri var 😍
Kelebekcim beyzacmvrc ben 6 haftalık hamileyim neredeyse her gün canım istiyor ve yiyorum inşallah Bi zararı olmaz
beyzacmvrc Kelebekcim yok canım sanmıyorum ☺️ ben mandalina portakal elma hele ki ayva yiyince beni bir ter basiyo sicakliyoerum size de oluyomu benxe mi sorun var 😂 gebelikten önce de boyleydim şeker de yok yani tahlillere göre