Gns-gur Kızlar kaçıncı aya kadar göbekten vurmaya devam ettiniz ben suan göbekten vuruyorum 20 haftalık hamileyim bu arada göbek daha rahat geliyor ama sanki ilerde zor olacak gibi 9 ay da göbekten vuranınız var mı
Deletedmom_51 Gns-gur 31.haftamdayım bi ara kesmiştik doktor yeniden başlattı şuan hala göbekten vuruluyorum
Gizem1_ Gns-gur vallahi ben göbek büyüdüğü için kola geçtim başta ağrır diye korktum ama aşırı rahat 🌼
Bsealc Gns-gur ben 4 haftalıkken başladım şu an 26 haftalık hala vuruyorum kol bacak karın hangisi denk gelirse yapıyorum sürekli aynı yerden vurunca ağrı oluyor bende bir süre sonra
Tugbaakcy Gns-gur göbek sertleşiyor diye ben vuramadım göbekten artık 1 aydır neredeyse koldan yapıyorum daha rahat oluyor ama ben 14 haftalığım göbeğe vuramıyorum siz nasıl yapıyorsunuz 🙄 çatlağım var önceden kalma derim baya sertleşti zayıflamıştım hamilelik öncesi ona bağladım ama
Gns-gur Deletedmom_51 bir zorluk yaşamadın değil mi sıkma konusunda falan doktorum ilerde karın zarın incelir zorlanırsın demişti ama bana göbek daha rahat geliyor yaa
Deletedmom_51 Gns-gur Canım valla ben sıkmadan batırıyorum:) doktora sordum göbekten vurul dedi diye vuruluyorum sıkıntı olmuyor
Gns-gur Deletedmom_51 hala göbek deliğinin etrafını dört parmak sıkabiliyorum vuruyorm da ilerde ne olur bilmiyorum
Gns-gur Gizem1_ kaçıncı haftada geçtiniz ben kendim vurduğum için koldan eşim bazen olmuyor diye geçmeye çekiniyorum
Gns-gur Tugbaakcy işte hala etimi kavrayabildiğimiz için vuruyorm işte kola kendim yapamayacağım için biraz geç başlamak istiyorum