Prenses34_annesi Bacikolar doktor yememi onayladığı için artık günde 2-3 adet hurma yemeye bugün başladım normalde de bebeğim çok hareketli ama sanki hurmayı yiyince daha sert tekme atmaya başladı gibi sanki ayağı karnımdan çıkacak gibi yaşayan varmı 😂😂😂
2022bebeki Prenses34_annesi Şekerden dolayidir muhtemelen. Hurma yemiyorum henüz ama muzda ayni etki oluyor bende de🤣 Tekme , hareket ya Allah
Prenses34_annesi Yagmurrr98 yani olabilir tabikide ama ne bilem ayaklarını öyle vuruyor ki😂😂 normal tabikide ama acaba onunda etkisi varmıdır diye düşündüm cnm
mervebeklevic Prenses34_annesi normal o aylarda büyüdüğü icin yediklerinize tepkisi daha fazla hissediliyor 😂 benim suan her tekmesinde canım acıyo 38 haftalık olduk 🌸
Aaaysee Prenses34_annesi of benim ki de bugün hiç tekme atmadı ya onu düşünüyorum iki saattir 🥺 biliyorum bu haftalarda çok düzenli atmıyor zaten beklemiyorum ama yatağa yatınca mutlaka bir iki tane de olsa atardı şimdi tık yok 2 saattir
Prenses34_annesi Aaaysee tatlı yada meyve ye sola yat bakalım bir saat bekle tepki verecekmi diye eğer vermiyorsa doktoruna danışabilirsin için rahatlasın 🥰
Aaaysee Prenses34_annesi yedim ya bende cennet hurması yedim yattım yine ama yok 🥺 doktorum desen haber bile vermeden gitmiş doğum iznine ayrılmış yani artık başka doktora gidicem,insaAllah atar bekliyorum
Prenses34_annesi Aaaysee inşallah canım panik yapma sakın bebek hissetmesin acile gir direk bakalım belki uyuyordur bilemeyiz yada ufak ufak ediyordur sadece usg de görünen canını sıkma 🥰
Prenses34_annesi 2022bebeki vallahi analık çok kutsalmış annem derdi de yemedim yedirdim içmedim içirdim giymedim giydirdim hiç anlamazdim yani dalga geçer gülerdim de cidden normalde kahvaltı vs olsun şu tüketmeyi de pek sevmem ama onun için herşeyi yapıyorum kıyafet desen hamilelik kıyafeti aldım birde tesettür olunca daha pahalı oluyor eşim gel bir takım daha alalım dedi ben dedim çocuğumun eksikleri bitmeden kendime birşey almam bırak kiyafetsiz gezeyim ama o açıkta kalmasın 🥰
Prenses34_annesi mervebeklevic hiç sorma dün ayağı cikicakti resmen ahaha korkmadım değil kız dedim ben sana naptım anaya vuruyor🤣🤣
2022bebeki Prenses34_annesi Ah ah kesinlikle hamilelikte böyle bir de doğunca neleri feda edecgiz kim bilir🥺 Ben de sizin gibiyim kahvaltida yemedigimi yiyorum sık besleniyorum alışveriş.kendime tek bir parca almadm lohusa pijaması dışında 🤣 yavrular duyun görün analarinizi kiymetinizi bilin 🌺