Tunakyl31 Doğumhaneye neler vermeliyiz? Penye battaniye yeterli mi kalın battaniyesini de vermeli miyiz? 10 lu takım mı- 5 li takım mi Takımin icine çıtçıtlı atlet zibin vermek gerekir mi?
Bebekcayiroglununannesi Tunakyl31 merhabalar hastane sıcak olacağı için penye yeterli hastanede ama çıkışta puseti örtmek için kalında alabilirsiniz yanınıza Ben 2 tane 5 li koydum 1 tane 10 lu 5 li de zıbın olmadığı için içlerine yenidoğan zıbın ekledim 3 takım aldım yanıma ilki kan vs olabilir diye. Fazla olsun eksik olmasın diye düşündüm :)
busragundogan3437 Tunakyl31 canim ben doğumhane için uzun kollu zibin Birtane ayaklı pijama 5li hastane çıkışı (tulumlu) bir ince battaniye 1 de kalın battaniye koydum
Mine_01 Tunakyl31 ayakli pijama citcitli body , corap sapka eldiven uzerine giyecek tsort verdiginde baska birsey vermene gerek olmaz cunku hastane ısısı yüksek ve 1 adet bez nohut battaniye varsa iyi olur bu kadar, seffaf bir poşete koy karismasin
Meyrik Tunakyl31 ilk bebisim kasimdi bu Ocak o zaman 5li set vermiştim bide ince bir battaniye odaya geldiğinde kalın battaniyeye sarmistik
Elifmstf dogumhane icin 5li takim icine yarim kollu zibin corap penye battaniye ve nohut battaniye bebek bezi seklinde hazirladim. oglumda 3 tane 5li takim kullanmistik bi tane 10lu. kan oldu cis oldu derken temiz bisey kalmadi.