Selin4 Merhaba canlar Allah hepinizin evladını kucagına almayı nasip etsin olmayanlara tez zamanda evlat sahibi etsin. Ben 17+2 bebeğimi kaybettim devam etseydi 15 gün sonra doğacaktı. Nasip Şimdi o 15 gün sonra inşallah yeni bebek Haberimizi alırız sizce kesin hamile kalır mıyım ovulasyon günü beraber olduk çok heyecanlıyım
Gullcha Selin4 canim bende degerlendirdim yumurtlama gunumu hemde oncesi ve sonrasinida aderim 8 gun gecikmede bakalim bugun kan testi yaptircam yarin dogumgunum insallah bugun guzel haberler almam nasip olur en guzel dogum gunu hediyesi olur banada 😍
Deletedmom0330 Selin4 insallah hayirlisiyla hamilelik haberini alirsiniz. Ovulasyon pik yaptigi gunu ve ertesi 2 gunu de degerlendirmenizi oneriririm saglama almak amaciyla 😊
Seyma18 Selin4 biz en yoğun günde denemistik ve ilk deneme de oldu 😊 Şimdi 35+2 haftalık hamileyim inşallah sizinde olur 😊
Bsrakzmn Selin4 canım inşallah kalırsın ama ne ovülasyon ne birşey Rabbim izin vermedikçe olmuyor tam bir sene denedik hiç korunmadık zaten ama olmadı Rabbim sonunda güldürdü yüzümü inşallah sende hamile kalırsın🤰🏼💕🌸
Gursesgurses Gullcha valla nasil sabrettin canim cok merak ediyorum seni insallah vardir bebis yazarsin umarim burayada 😊
Gursesgurses Bende 22 haftalik kaybettim bebegimi canim. Suan beta hcg 114 doktora gostermedim ama buyuk ihtimal hamileyim. Ben ilac kullandim takviye olarak inofolic combi. Doktor sana ilac verdimi zaten bu takviye ilaciymis ama memnun olan cok. Adetim de yeni duzene girmisti zaten. Gün asiri birlikte olduk biz. Belki yardimci olmustur. Hersey nasip kismet ama. Insallah bundan sonra bebeklerimize Allahim uzun ömür verir.
Gullcha Selin4 Gursesgurses kizlar az once aldim test sonucumu kan testi sonucum 0.128 cikti hemşire bana negatif degerimiz 0.100 ama sizinki 0.128 cikmiş doktorunuzla bi gorusun dedi ilk defa 8 gunluk bi gecikme yasiyorum ve akinti gogus hassaiyetim uyku halim ve gecikmem devam ediyo sizce gec dollenme olasiligi varmi hala yoksa umudumu kesmelimiyim
Gullcha Gursesgurses canim 1 gun bile şaşmazdi her ayin 13 unde olurdum simdi yok hormanal degerlerimde normal 😢
Gursesgurses Gullcha bi kac gun sonra bidaha git canim insallah vardr. Artarsa yoksada uzulme bu ay denersiniz. Bidahaki ay olur
Selin4 Kizlar darısı bize içim tir tir titriyor bi avm gittim tek bi mağaza ürün değişimi gezmedim bile arabayla döndüm halsizim yatıyorum suan sizce var mı zigot döllenme Gitmeden de vardı