Solders size özelden yazmak istedim de bulamadık nerden yazılıyor numaramı verecektim instagram adresim aysunock şuan ben ne desem içinizde ki sıkıntıyı almayacak hiç bişey duymak görmek istemiyorsunuz biliyorum yıkık bitkin bi durumdasınız doktorun güzel bişey demesine ihtiyacınız var sadece biliyorum ama üzülmemeye çalışın bebek hissetmesin pozitif düşünün anneler hisseder doktorda aynı şekilde konuştu bnle ama içim hep rahattı yaşayacağına dair bi his bi umut vardı hep içimde cvs yapalım dediler bize eşimle konuşup karar verdik ne olursa olsun bebeği istiyorduk yaptırmadık daha sonra bebek büyüyünce amniyosentez yapalım dediler sonra ben perinatoloji doktorumu değiştirdim o baktı bu bebeğin sağlıklı doğma ihtimalide yüksek ama amniyosentez yapıp bilelim dedi böbreğini etkileyebilir down sendromu olabilir kromozomsal hastalıklar olabilir dedi herseyi kabul ediyoruz amniyosentezde istemiyoruz dedik sürekli dua ettik bizde sizin gbi günlerce ağladık yıprandık en son Allaha bıraktım alırsada verirsede o illa doğsun demiyorum Allahım sana teslim oldum senden ne gelirse kabulum dedim zamanla düzeldi doktorum şuan ensesi gayet normal dedi ödemi artmadı bebek normal boyunda kilosunda çok şükür salı günü doğumum olacak tekrar yazarım size doğumdan sonrada bişey çıksada o benim evladım yapcak bişey yok her türlü kabulum bol bol dua edin içinizi ferah tutmaya çalışın sizi rahatlatacak şeylere yoğunlaşın