Sisilla Arkadaşlar merhaba 12 + 2 haftalık ikiz gebeliğim mevcut Cinsiyet tahmini yapabilen arkadaşlar var mı acaba🥰❤️
3babymom Sisilla birini kıza benzettim diğerini erkeğe ama içimden gecen ikisi de erkek diye hissttm 😂
Ali-Kaanin-Annesi Sisilla üstteki erkek alttaki kız gibi geldi bana. Tahminlerim genelde doğru çıkar (kendimi övmek için demedim 🤭) rabbim hayırlısını versin gerileyin hepimize de amin 🤲🏻
3babymom Sisilla üstteki kıza benziyo alttaki erkeğe gibi geldi bana ama ikisi de birbirine çok benziyor bence cinsiyetler aynı bile olabilir öğrenince mutlaka yazın merak ettim 😂
Sisilla 3babymom Çift yumurta ikizi farklı olma ihtimali varmış ama aynı cinsiyet olma ihtimali daha yüksek☺️ sağlıklı olsunlar inşallah bakalım tamam haber ederim tabii ki☺️☺️
anneadayix0 Sisilla bende mesela çift yumurta ikiziyim😃😀 ikizim erkek ben tabiki kız tabi genede belli olmaz rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar versin😀🤗
Sisilla Ali-Kaanin-Annesi Ay hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah☺️ Ben pek anlamıyorum☺️ Âmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mavi0606 Ali-Kaanin-Annesi bize de tahmin de bulunur musunuz biri 12 haftalık diğeri 16 haftalikken fotoğraf
Ali-Kaanin-Annesi Mavi0606 bacak arası belli değil ama içimden bir an kız gibi geldi. Rabbim hayırlısını versin bacikom 🥹❤️🤲🏻