Motherbabys Selisscee Baby me temizleme pamuğu ve green clean in çamaşır ve biberon emzik temizleyicisini almıştım 1 ay oldu kullanıyorum temiz icerikli olduğu için tercih ettim memnunum
cansualisa Selisscee yenidoğan her marka akıyorum indirimde olan kuzum paddlerrr lcwww sleepyyy var suan 1 ay yeterler. Deterjanda Dalin yenidoğan unı Baby yenidoğan
Almdreda Temizleme pamuğu, primanın yenidoğan ıslak mendili, green clean emzik ve biberon temizleyicisini aldım kıyafet için just green aldım . İçerikleri temiz ürünler tercih ettim.
Denizcmm Deterjan olarak green clean baby aldım, zaten alerjim vardı kendime de yıllardır onun ürünlerini kullanıyorum, pampers aqua pure ıslak mendil aldım 🧚
Edafmo Selisscee ıslak mendil sleepy natural yenidoğan ıslak pamuklu havlu aldım, deterjan babyme sıvı deterjan aldım. Şampuan yağ ve losyon biberon emzik temizleyiciyi de babyme organik serisinden aldım
tsmmst Selisscee ıslak mendili sleepy natural yenidoğan, deterjanı da green clean baby tercih ettim canım bayağı araştırdım en temiz içerikliler olarak bunlar içime sindi.
2022bebeki Selisscee Baby turco yenidoğan doğadan serisi islak mendil . Ama ilk etapta pamuk kullanicam. Deterjanda babys green
Paradisee21 Islak mendil vidy aldım hem çok kaliteli hem de baya ekonomik fiyatı bir bak derim trendyoldan satış yapıyolar çamaşır deterjanı olarak da dalin aldım kokusu baya güzel içeriğini bilemiyorum ama çok olumlu konuşmuyorlar ama ben kokusuna vuruldum🐥🥹
Laika Selisscee ıslak mendil waterwipes detrjn unibaby aldm çok önerildi bunlar pamuk altaçma bezi filan baby&me
Fincan Yenidoğan ıslak mendil kullanmayacağım pamuk ve kaynamış suyla temizleyeceğim. Daha sonrası için baby turco aldım cildine iyi gelmezse değiştiririm. Deterjan Green cleen. Temiz içerikli ve neredeyse kokusuz.