AngeL- Kızlar yoyko travel sistem ultimate 3 in 1 alıcaktım ama stoğa bayadır girmiyor. O yüzden tekrardan kraft markasına döndüm. Önerebileceğiniz memnunum dediğiniz modeli var mı ?
nsaydn AngeL- kraft onyx aldık travel sistem. Puseti kullanmadığınız durumlarda katlanıp çantaya konup sırta asılıyor inanılmaz hafif. Sadece portbebe kısmı yok. Ama ben ilk kızımdada ihtiyaç duymamıştım.
Anne980 AngeL- kraft bills aldık mağazada bakıp aldık henüz kullanmadık ama bence güzel bir araba memnun kalacağımızı düşünüyorum
slmcnm2503 AngeL- sürüşü çok rahat çok kolay kuzum ağırlığına gelince açıkcası başka araba bakmadım ben direk kraft baktığım için bi kıyas yapamıyorum ama bana ağır gelmedi bilemedim
slmcnm2503 AngeL- https://bebekekspres.com/kraft-fit-2-travel-bebek-arabasi-siyah-639972695?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
slmcnm2503 AngeL- fark yok pek aralarında zaten ben e bebekten almadım kuzum burda bi mağazadan almıştım hiçbilmiyorum bulabilir misin
AngeL- Anne980 bende bi araştırma içindeyim şuan. Kraft diğer travellere göre bi tık ağırmış sanırım o yüzden karar veremedm