beyzacmvrc Zeynepzeynepm yeme bence canım sakatat, midye ve bazı balık turlerinin tüketilmesi onerilmiyor.
sinoli Zeynepzeynepm Nefsiniz körelsin diye bir tane yiyin isterseniz ama daha fazlasına kaçmayın bence sizinle alakalı olan bir durum o ☺️
egesmommm Zeynepzeynepm çok severim canım da istiyor ama enfeksiyon kapma riskinden dolayı şu an için sadece bakmakla yetiniyorum. Aşeriyorsanız bir tane yiyin en azından bastırsın ya da lahana dolması yaptırın birine kıymasız bol limonla onu yiyin. Hemen hemen yakın bir lezzet oluyor 🤭geçen ancak onu yiyerek bastırdım isteğimi 😂
Egemooms Zeynepzeynepm Ah canım mide benim kanayan yaram o kadar çok seviyorum ki ama yiyemiyorum maalesef yasak canım nefsini köreltmek için 1 tane yiyebilirsin ben öyle yapmıştım ama doğurduktan sonra yiyeceklerim arasında ilk sırada o var 😍
Egemooms Zeynepzeynepm “Midye de ağır metal içerebileceğinden ve hepatit A riski yüzünden tüketilmemelidir.” Şeklinde Bi yazı çıkıyor googleden görmüştüm bunu ben korkmuştum doktorumda tavsiye etmediğini söyledi bende ondan sadece 1 tane yedim
mervebeklevic Zeynepzeynepm yasak canım ben bir kaç kere bilmeden yedim sonra pişman oldum ağzıma sürmedim
Hilal2 Yemedim tadını bilmem ama pirinçli bişey var sanırım içinde görüyorum limon sıkkp yiyolar sende yap öyle ye sanki midye yiyormuş gibi 😁😁😁😁
tsmmst Zeynepzeynepm benim doktorum kesinlikle önermedi, hatta yiyip gelen başka bir gebesi varmış biraz fazla kaçırmış midyeyi, ölümlerden döndü diye bahsetti 😱 tam olarak ne geldi başına bilmem ama riske atmayın derim.
mavininhertonuu Zeynepzeynepm Benimde canım istiyor sürekli ama yemiyorum eşime dedim doğurunca hastaneye midye getir 😅