Qnl Tubatgn uygulama içindeyken oluyor bi krlime yazıyorum pat reklam giriyor sonra postu kaybediyorum
Tubatgn Qnl Dediğim gibi annemiz başka telefondan BİLe video kaydı alsanızda olur. Ne kadar geri dönüş olursa o kadar hızlı çözüm olacak 🤗
Tubatgn Ahuum Sizler ne kadar çok geri dönüş yaparsanız ekibimizde sizin için sorunu daha hızlı çözecektir annemiz 🥰
muallimehanimmom5 Tubatgn ben postlara giremiyorum yorum yazamıyorum her dk reklam mı girer lütfen Şu duruma el atın !
Tubatgn Tubatgn Şu an reklamlar sadece uygulamaya girdiğinizde çıkıyor olması lazım annemiz. Eğer uygulama içerisinde de çıkıyorsa ekran kaydı alıp [biz@mutluanneleriz.com](mailto:biz@mutluanneleriz.com) a iletir misiniz. 🌺 muallimehanimmom5
Btlklnc Qnl gercekten gına geldı yaa :( reklamsız cok güzeldi bır şey okurken tak reklam giriyor gıcık oluyrm
Mine_01 Qnl aynen birde ustune yemek sepeti reklamlar, birton hamile varken. Buna bi çözüm bulun, şuan yazarken bile reklam atlayip yazdim..
Tubatgn UysalSum Çözüm sizin geri dönüşleriniz olunca çözülecek annemiz. Bizlerde bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Ekran kaydını biZlerde mail olarak attık. Başka bir telefondan video kaydı alarakta iletebilirsiniz 🌺
B-K- Yani reklam olur da bu kadar olmaz hadi koydunuz kapansın ya asla ama asla kapanmıyor elli kere izliyorsun bir reklamı yani zevkle giriyordum ama şu an aşırı soğudum buradan