Aylin355 Eylulmom İsteyene var tabiki maddenin ne olduğuna da bağlı biraz ama hepsinden kurtulan örnekler var
Hilal3425 Eylulmom çaresi yok tedavi görür bırakır en ufak bir psikolojik çöküntüde tekrar ona sarılır resitse amatem reşit degile camateme başvurabilirsiniz
Aylin355 Eylulmom Ot en basiti yahu bırakmak istemiyordur o ben sana söyliyim, bende kimyasal sandım öyle yazınca,. O istemedikten sonra ne yapsanız boş içer yine inşallah bırakır en kısa zamanda
Eylulmom Aylin355 yok kimyasal değil kimyasal daha kötü diye biliyorum evet herşey beyinde bitiyor ama bir ilacı vs acaba var mı dedim bırakmak için
Aylin355 Eylulmom Ona gerekli ilaç takviyesi hastaneye yattıysa verilmiştir aslında bırakamadıysa ve istiyorsa tekrar başvurması dışında bi çare yok sanırım
Qnl Eylulmom yani çok iyi hastaneler de tedavi görmeli anlamında dedim bizim akrabada. Aynı tedaviyi gördü İstanbul’da evin içinde ki asansör e kadar kamera taktılar ki tekrar yeltenirse bilelim diye Rabbim ailesinin yardımcısı olsun çok ama çok zor 😞