Merveeakqnnn Kızlar 2gündür grib oldum 36hftaya yeni girdim öksürmek hapsurmak bebege her hangi bir zarar verirmi hareketlerini hissediyorum bu arada bilgisi olan yazabilirmii
meliha_ozen55 Merveeakqnnn benim kadar kimse hapşıramaz sanırım ve hastalıkla alakası yok hapşırmanın sağlıklı gebeliklerde hapşırmanın bebeğe bir zararı yok merak etmeyin :)
Fundayakut Merveeakqnnn Bende 32+5 deyim 4 gündür hastayım bugün öksürük başladı ne yaptıysam geçmiyor gerçekten hamileyken hasta olmak çok kötü yarın acilden giricem 😓
Fundayakut Merveeakqnnn Bide canım hayır zararı olmuyormuş merak etme suyun içinde oldukları için koruyormuş
Merveeakqnnn meliha_ozen55 cok teşekkür ederim içim rahat etti bir sıkıntm yok doktora gitmedim ilac bişey verirlermi acaba kendi kendime iyleşmeye calişiyorum
Merveeakqnnn Fundayakut öksürürken bogazim yirtiliyo bugun daha iyiyim genelde gece kötü oluyorm inş bu gece olmaz
Fundayakut Merveeakqnnn Benim bugün çok fena nasıl uyucam onu düşünüyorum sabah da direk acile gidicem ya böyle olmicak
Merveeakqnnn Fundayakut ben gittimde noldu hiç birsey yapmadilar , iyi bari yaa bende bi tık iyiym sanki
Fundayakut Merveeakqnnn Bende o yüzden gitmedim ya gitsem de bişey yapmicaklardı bide çok şükür daha iyi olunca 🙏🏻
Merveeakqnnn Merveeakqnnn ben bu gece daha da tıkandım ya sinirlerim bozuldu bebegi düşünüyorum bişey olcak diye 😰
Fundayakut Merveeakqnnn Canım sabah aç akşam yatmadan önce içtim zencefil bal ve limon üstüne kaynar su çok iyi geldi burun tıkanıklığım içinde kaynar suya biraz viks koydum üstüme havlu kapatıp buharını içime çektim şükür toparladım sende dene istersen 😓
ilknursafak Ben dut kurusunu suya atıp 10 dk kaynatıp içtim bir günde kesti gece öksüreklerini ama dokturunuza danışın yine de