Bltbrkv Burada doğum yapıp memnun kalan var mı? Doktorumuzu kendimiz seçiyoruz ama ben ebeler hemşireler ve genel olarak hastane hakkında bilgi almak istiyorum.Bir de doğumdan sonra kaç gün kalınıyor?
Celins_ Bltbrkv ben 3 yıl önce dogum yaptım. Ebeler hemşireler personel çok çok iyilerdi. Nasipse yine orada yapacağım.
Bltbrkv Celins_ şu an ki durumdan haberiniz var mı acaba? Benim doktorum oraya geçiş yapacak ben de nasipse orada doğum yapacağım ama daha hiç gitmedim hastaneye pek de bir bilgim yok.
Bltbrkv Irem_39 Henüz yapmadım.Nasipse bir kaç hafta kaldı ne zaman olursa artık.Doktorumdan çok memnunum tahlil yaparken ilgilenen hemşireler de gayet kibardı duyduğum kadarıyla doğumhanede ki hemşireler ve ebelerde gayet iyilermiş.
Bltbrkv Irem_39 İnşallah.Hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah.Doğumdan sonra nasıl geçtigine dair bilgilendirebilir misiniz acaba?
Irem_39 Bltbrkv bugün aldık bebisimi kucağıma her sey cok güzeldi gerçekten hiçbir acı hissetmedim yarım saat içinde çıktık çok şükür ameliyattan hemşireler çok güleryuzlu hasta bakıcılar desen çok iyiler sadece hastane çok lüks değil ama kaliteli çok yardımcı oluyorlar her konuda
Bltbrkv Irem_39 Gözünüz aydın tebrik ederim.Sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Lüks değil evet ve hiç önemli değil yeter ki anlattığınız gibi ilgili ve alakalı kibar olsunlar bunlar benim için yeterli :)
Bltbrkv Irem_39 bir şey daha sormak istiyorum acaba dogumhane katında erkek hemşire veya ebe var mi? Yoksa tüm çalışanlar kadin mi