Çok hızlı anlatıyım 6 bcuk senelık evlıyım ilk sene tedavı için doktora gıttıgımde hamıle oldugumu ogrendım sonra lekenmeler başladı keseyı bile goremeden düşük yaptım eşim yurt dısında calıstgı ıcın gıdıp gelıyordu 2 bcuk sene sonra asılama yaptık ilk aşılamam tutmustu ama tektar lekenmem basladı sonra kanamaya donustu aylarca hastanede kaldım testler yapıldı sonra tam ıylestım ıyıyım derken 18 haftalık suyum geldı oglumu kaybettım aradan ıkı sene daha gectı zaten hem maddi hem manevi cok yıprandık tekrar asılamaya karar verdık son adet tarıhim 13 kasım adetin ikinci günü tedaviye basladık 24 kaşım aşılama yapıldı. 6 aralık test yaptım pozıtıf cıktı beta 49 doktoru aradım ıkı gun sonra tekrar et dedı ıkı gun sonra beta 128 idi ıkı katı olmustu şükür ama içimde bi korku var sevınemiyorum derken ıkı gun once lekenmem oldu bugun sabahta devam ettı bugun doktora gıttım keseyı goremedim dedi ne alttan ne üstten ama daha erken dedi betayı kontrol edelim ıkı saat sonra ara dedı tekrar test verdım demın aradım yarın gelmen lazım degerın 2500 cıkmıs kese gozukmesı lazımdı dedı deger bırden cok yukselmıs okadar cok agladımki ne yapacagımı bilmiyorum beta degeri boyle olup sonradan keseyi gören varmı lütfen yardım