yokaglamiyomgozumadozkacti_- Sayfaya bir giriyorum pat reklam sonra çıkıyorum bi yazı okucam yine reklam sizde de oluyor mu yoksa benim tlfn kafayı mı yedi acaba
Tubatgn yokaglamiyomgozumadozkacti_- Şu an reklamlar sadece uygulamaya girdiğinizde çıkıyor olması lazım annemiz. Eğer uygulama içerisinde de çıkıyorsa ekran kaydı alıp biz@mutluanneleriz.com a iletir misiniz. 🌺
Ayse_3434 yokaglamiyomgozumadozkacti_- bende de çıkıyor reklam foruma girerken reklam çıkıyor bazen yorumları okurken de çıkıyo
Dr4 Tubatgn ben yaptım şimdi. Ekran resmi alıp e posta yolladım. Umarım düzelir 2 dk ya bir reklam çıkıyor.
Tubatgn Tubatgn Şu an reklamlar sadece uygulamaya girdiğinizde çıkıyor olması lazım annemiz. Eğer uygulama içerisinde de çıkıyorsa ekran kaydı alıp [biz@mutluanneleriz.com](mailto:biz@mutluanneleriz.com) a iletir misiniz. 🌺 @Deletedmom_1003
Susamtohumununannesi yokaglamiyomgozumadozkacti_- vallahi bıktım o reklamlardan artık. Koca gün reklam kapatmaktan sıkıldım
aseldurununannesi_ yokaglamiyomgozumadozkacti_- telefonu bilmemde ben kafayı yiycem daha girmem herhalde sinirlerim gerildi post okurken bile çıkıyor