Prenses34_annesi Serifenuryilmaz vallahi 31 haftalık yani 32 haftanın içindeyim o kadar heyecanlı gidiyor ki cidden son zamanlar bazen geçmiyor bile önceden ayda bir olan muayenemizin süreleri de azaldı rabb’ime şükürler olsun iyiyiz şu an tatlı telaşlar var 🥰
Puding Serifenuryilmaz 34 haftadayım gribim 10 gündür öksürükten karnım ağrıyor sırtım kaburga kısmı hep ağrılı bu hafta beni bitirdi bi an önce doğum zamanı gelse de kavuşsam diye bekliyorum 😭🤲🏽😍
KeremikoBayky Serifenuryilmaz 33+5, zor dostum zor. El uyuşmaları, mide yanmaları, önü alınamayan iştah, bel ağrısı, nefes nefese kalmalar, hareketlerin yavaşlaması zorlaşması, bitmeyen çiş, gece uykusuzlukları ve daha bir sürü şey
Aysbsky Bende 33 haftalık gebeyim ve alt tarafa ara ara vuran ağrım oluyo iç bacak kramplarım oluyo sizde de oluyomu
Aysbsky Serifenuryilmaz ilk aylar oluyordu geçmişti bu hafta yine başladı perşembe sorucam doktoruma zaten nst giricem bişey varsa çıkar
Kzytoo Puding geçmiş olsun aynı haftadayız benimde 1 haftadır öksürük geçmek bilmedi öksürmekten karnım sırtım ağrıyor ıhlamur nane limonda fayda etmiyor geçmiyor. Doktor su tüket bol bol dedi. İnşallah atlatırız sağlıklı şekilde kavuşuruz bebişlerimize🤲🐣
Yagmur61 32+ 5 bugün doktora gittim 1.920 kilosu normal mi arkadaşlar kilo alması için neler yapmalıyım Önerileriniz ne olur
Serifenuryilmaz Yagmur61 normal bence doktor normal dedi benimkide 32+2 de 1918 di ama bende ceviz fındık yoğurt felan yimeye başladım kefir tüketin diyolar ben sadece bir bardak icebildim
Gozdeuslu Yagmur61 muzlu süt ama evde yapılan dan içine ceviz bal koyup yap doktorum önermişti şimdi maşallah kilosu gayet iyi
Yagmur61 Serifenuryilmaz bende beslenmeme dikkat ederim benim de doktorum normal dedi ama işte yüreğim el vermedi 😀
Serifenuryilmaz Yagmur61 benimde öyle valla acaba kilosu düşük mu diye tedirgin olup duruyor um ne yesem fayda yapar diye araştırıyor um sürekli