As06 35 artı 2 gunlugum kızlar artık genıtal bölgeyı agdayla almam lazım erteleyip duruyorum daha önce lazerle gidiyordum ama simdi yine cıktı sizler naptın iz
kymkkymk2106 As06 valla dün tüm vucudumu yaptrdm ağda 37+0 ım artk ağrılr fln başlaynca önlem almdım🤗
2802amine As06 ben venüs kullanıyorum hormonlardan tüyler hemen cikiyo bacaklarıma ağda yapmaktan biktim artık özel bölgede can yakiyo her defasında venusden çok memnun kaldım inanki üstelik jilete çok karşı biriydim 🤓
tugceee10 As06 yine de erken bence 40a kadar beklersen son hafta cikar tüm tüylerin. Erken dogum riskin yoksa bekle bence 37de yaptirdim ben beklemedeyim suan cunku dogum sonrasinda pansumandi derken hep acicaz oramizi buramizi
kymkkymk2106 As06 derim çok inceldği için bamilelğm boyunca hep acıdı cnm ama nedense dün o kadr acımadı iki gündr ağrılarm vardı ağrıdan uyuştu heralde dedim ondan çok acımadı
Mervisss 35 +3 teyim lazere gidiyordum ama hamilelik sebebiyle gidemiyorum.. zaten çok bişey yok ama mecburen gitmem lazım.. çok acı oluyormu.. bide lazerde hiç cekinmezdim kuaförde çekiniyorum 😂😂😂
Oznr Mervisss bende 35+3😀 oncesjnde hep kendim yapiyordum hamileliginn 3.ayinda kuafore basladim alisayim acmaya diye 😀hala da gidiyorum inan faha temiz ve acısız oluyor
Rumeysaylz 2802amine geçen gün aldım denedim venüs ama inanılmaz tahriş oldum nasıl yapacağım bilmiyorum kuaföre gitmedim hiç daha önce evde kendi işimi kendim hallederdim şimdi yapmıyorum karnımdan dolayı jilet deneyim dedim ama sonu hüsran oldu ne yapmalıyım?
Mervisss As06 valla haftayı beklerim canım çok şükür sancim yok haftaya kontrol günü tahmini doğum için gün verir o Zaman. Giderim bide zaten hemencecik çıkmaz ağda..
deletedmom6295 ben de o haftaları görürsem 37-38 gibi yaptırmayı planlıyorum. başlarda doktorum önermedi sonrasında ben cesaret edemedim kılcal damarları çatlatıyor falan dediler. son haftalara yakın yaptırıcam genel. en kötü ihtimalle üstten bir daha geçeriz diye düşünüyorum
Aasslliik Bende 35+2 deyim ama çatı muayenesini 37 de felan yapmıyorlar mi o zamana temizletsek Doğuma tekrar küçük küçük çıkmaz mi 🤔
Aasslliik Üstelik derim o kadar inceldiki aldirdigimda 2 gün sızlıyor acaba artık ağda yaptırmasam mi bi zararı olur mu
ArzuGl Jilet sürme o kadar lazer yaptırmışsın tekrar kalınlaşır tüylerin tedavin geriler. Şuan çok ince ve seyrek olduğu için sir ağda acıtmaz o kadar çünkü kıl kökleri çok zayıf. Bi kereye mahsus yaptır, zaten bir ay çıkmaz. Ben de lazer yaptırdığım için şimdiye kadar sadece kısaltma cihazıyla kısalttım doğuma yakın sir ağda yapıcam sonra lazere devam
ozek0411 Rumeysaylz bence ağdaya gidin çok rahat oluyo ben hamileliğim boyunca gittim alıştım artık o kadar çok can yakmiyo hem geç cikiyo
2802amine Rumeysaylz cnm belki senin vücudun hassas kabul etmeyebilir istersen ağdayı dene ben karin bölgesine ağda yada jilet sürmüyorum doğumdan sonra dokuluyomus tüyler dediler
Rumeysaylz ozek0411 Evde hep kendim hallettim ağdamı yaptım ama artık olmuyor daha önce de hiç kuaföre gitmedim bunun için hızlı olup bitiyormuş ama kararsız kaldım
Aybukealtintas As06 hamilelik öncesinde gillette jel li venüs kullanıyodum halada kullanıyorum cokta memnunum yani, 2 günde bir üstten geçtim mi ne çıkan var ne eden 🤗 hiç adayla ugrasıp ya da ugrastırıpda vucudu sarkıtmaya degmez 🤗