Efsane_ayaz Kızlar bebeğimin doğmasına 3 ay kaldı. Bez stok u yapmak istiyorum şimdiden. Hangi marka alsam bilmiyorum. Öneri yapar mısınız? 😊
Deletedmom_29 Efsane_ayaz Prima premium care aldım ben henüz gebe değilim 2 paket aldım geçen sonbahar almıştım 1 numara 2-5 kg arası olan 70 tanesi 105₺ almıştım o zaman. Bazı bezler alerji yapabiliyor ondan dolayı stok yapmanızı önermem uygun fiyatlı diye aldım bende 2 paket
gamzosgamzos Efsane_ayaz 2 bebiş annesi olarak stok yapmanı önermiyorum her bebise aynı bez yaramıyor büyük kızım baby turco da bile pişik olmazdı küçük kızıma sleepy bio natural iyi geldi kaç farklı bez denedik 🤦
Damlasuu Efsane_ayaz İlk bebeğim de sleepy natural kullanmıştım ikizlerimde de sleepy kullanmayı düşünüyorum canım burda sızdırdığı için beğenmeyenler olmuş fakat ben bir problem yaşamamıştım size de fikir olur belki
Efsane_ayaz İlk bebeğim diye hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Haklısınız çok stok da iyi diyil ama en azından bi 3-5 paket alıp atıyim elimin altında olsun daha alınacak bi sürü şey var.
Deletedmom_29 Efsane_ayaz Canım benim gibi yapabilirsin annem bana Prima kardeşlerime Molfix kullanmıştı etrafımda çoğu kişi Prima kullanıyor gayet memnunlar 2 paket alırsın denemiş olursun alerjik bir durum yoksa devam edersin
Pinkgold Sleepy bio natural aldım 1 ve 2 numara şuan Hepsiburadada 2ncisi 1 TL geliyor indirimi kaçırmayın 🫣 sleepy bebek bezlerinde
Pinkgold Efsane_ayaz kalitesi gayet iyi araştırarak aldım kararsız kalmıştım tercihim şuan sleepy bio natural oldu indirimi kaçırmayın stoklamaya başlayın bende sipariş verdim 2-2 verdim numaraları çünkü 1ve 2 numara aynı boyutta bilginiz olsun
2309 Efsane_ayaz kullanmadık daha çok var doğuma ama kampanyada olunca hepsini slpeey tercih ettim önceden kendim için de doğum sonuna pedlerimi sleepy aldım
Matematikci61 Damlasuu bebek küçükken sorun değil de büyüdükçe sızdırıyor. Ben de ilk bebeğimde sleepy le başladım sızdırınca prima premium care geçtim. 2. De de aynısını yapacağım inş. Malum prima çok daha pahalı 🙄😅
Pinkgold Efsane_ayaz evet 2 numara alın daha iyi içeriği temiz ıslak mendillerde de 2.ncisi 1 TL oluyor sleepy de 🥰
Efsane_ayaz Pinkgold hepsiburada da yazdlm sleepy bebek bezi diye 2 ci ürüne 1 tl yazmıyor Acaba bitmiş ola bilir mi kampanya?