Muayeneye gidip gün alanlar var mı acaba ?
Dün geceden beri karnım çok şiş mide yanması kusuyorum ve belimde yanmalar oluyor normal mi bunlar ? Çarşamba günü randevum var
    betuloflu ben halen gün alamadım. bende de ayni durum vardi doktor nst de bakalim sancin cikarsa
    acikligini kontrol ederiz dedi ama nst de cikmadi sanci 37+3 olduk her hafta kontrole gidiyorum nst ultrason kan idrar tahlili. haftaya kontrole gel diyor sadece
      Yesimalmila çok zorlanmaya başladım sureklı belimde ve ayağımda ağrılı yanmalar oluyor normalde bu hafta gitmem gerekiyordu ama devlete gittim geçen diye kendi doktoruma gitmedim şimdi aldım kendı doktoruma gidicem bakalım ne der çatıma bakar mı
        37 oldum tam perşembe gidicem gün vericek bu hafta kanlarımı verdim idrar kalp eko su felan çekildi ameliyat işlemleri için, ikinci doğumum sezeryan olcağım için
          SaadetBayrak hım anladım kuzum bende bugün baya ağrı cekiyorum kaşıklarıma Ağrı vuruyor belim çok ahrıyor sağ tarafım bacağıma kadar uyuşma ve yanma olmaya başladı
          betuloflu bilemiyorum ki benim doktorum onermedi çatı muayenesini sancilarin gelene bakmayalım dedi bende doktoruma güvendiğim için sorgulamadim ama her doktorun düşüncesi farklı anladığım kadarıyla