Arenbebek Arkadaslar 32+1 hftaligim asiri cati kemiklerim agriyor resmen yataktan kalkmak icin bacagimi aciyorum ya zorlaniyorum agridan sizinde boylemi ?
Aksa_korkmaz Arenbebek bende 31+5 haftadayım az önce namazı bile zor kıldım yani yataktan kalkmak bi işkence oldu. Hele ilk uyandığımda ve gece lavaboya kalktığım zamanlar. Giyinmek için ayağımı kaldırmak bile baya zorluyor beni
deletedmom734 Arenbebek canım magnezyum desteği kullanıyormusun? Ben kullanmaya başladıktan sonra çok daha iyi oldum birde gün içinde ayakta fazla dolanmazsam akşam yemeğinin porsiyonunu küçük tutarsam hiç sorunum olmuyor
Loyam 32. Haftadayım çok şiddetli çatı ağrım oluyor dün kontrolüm vardı doktorum normal olduğunu söyleyip magnezyum yazdı
Mdhkrc Arenbebek evet bende aynı durumdayım. Aksam nasıl yattıysam sabah öyle kalkıyorum. Yatakda dönmek işkence oldu. Agrılsrdan uyuyamıyorum dıyebilirim.
Dilaam Arenbebek benimde öyle ama dikkat edince geciyor yanlıs bi hareket yapıyor olabilir misin ayagınla agır bi sey itme mesela
Arenbebek Dilaam ittiriyorum valla canim ama hicbisey yapmasam bile gun icinde agriyor hele yataga yatip sabah uyandigimda mahfoluyorum
cyln9001 Vallahi yalancı sancı arada yokluyor diyebilirim hele ki bu gece sanki adet olacakmisim gibi ağrıdı durdu ama geçti sonra uykusuzluk deseniz kabusum oldu peki ya sırt ve bel ağrılarına ne demeli şiddetli bacak krampları aman Allah'ım birde miğde bulantısı var ki ne yesem geri çıkıyor Allah'ım sağlıklı sıhhatli ve zamanın da kucağımiza almayı nasip etsin.
Dilaam Arenbebek iste eğer kasıylıyorsa agrı artıyor ayagınla itme mesela onu kes bira hafifler komple gecmiyor tabi genisliyor kemikler
RabiaCinarrr Arenbebek benimde sol kasıktan bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum bile ben de endişeleniyorum diye normal mi peki bu?
Aysgl123 Bol bol muz yeyin sade soda için magnezyum için. Bende de vardı hafta başında şimdi baya hafifledi
Buse01 Arenbebek bnm sabahlari kaslarim cekiliyor iki dakka boyunca kasiliyor hareket ettiremiyorum normaldede belimin tum kemikleri agriyor kalkip oturamiyorum esim ittiriyo saolsun