Ilkesmomy Uygulamaya göre 10 gün çatı muayanesi yapıldı açıklık yok. Herhangi bir sıkıntıda olmadı bazıları çatıdan sonra doğum başlıyomuş ama yok Sancı falan da yok Bol bool mide yanması var. Şuanda normal olsrak görülüyor doğumum Sizlerde belirti varmı kizlar.
emirtosveannesi Ilkesmomy son 9 kaldı cumartesi gün kontrolde doktor rahim yumusamis demişti 2 tane de sancı çıkmıştı nst de bugün egzersiz yaptım biraz Bi kaç tane de hurma yedim 1 saattir falan ağrılarım var arada bir hafif sancı yokluyor az önce de yoğun kıvamlı bir akıntı oldu bakalım neler olacak
Meyra41 Ilkesmomy bugun kontrolengittimn38+3 kilo alimi yavaşlamis bende bu ay hiç kilo almadim. Onyuzden cumaya kadar doğum olmazsa doğumu başlatacak doktor. Suni ye gerek kalmadan cumaya kadar başlar inş sancılarim :(
ssalihaemin Ilkesmomy uygulamaya göre son 9 gün gösteriyor cuma 38+1 de çatı muayenesi oldum ama açılman yok dedi doktor daha var doğuma dedi cumartesi gününden bu yana vajinamda ağırlarım var kemik ağırdı resmen ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum 🥺 sancı su gelmesi nişan gelmesi hiç bir belirtimiz yok yada sancım oluyorsa da vajinamın ağrısından ben hiç birşey hissetmiyorum 16 Aralık cuma günü 39+1 olarak tekrar kontrole gideceğim bakalım ne diyecekler 🤷🏻♀️🥺
ssalihaemin Ilkesmomy Allah kolaylık versin sizede gerçektenok zorlanıyor insan hiç birşey yapamıyor 🥺 sağlıkla kavuşalım 👼🏻
esmanurum Ilkesmomy uygulama ile vakit bitdi,ultrasonxaki vakit de bitdi 40haftasini tamamladi,doktorim 15ine kimi vaxt qoyub,fakat samci filan yox,o da kasiklarda hafif regl sancisi gibi
Ayslpmk 39+4 bekliyoruz vakti zamanı vardır kontrollere zamanında gidiyorum hareketlerini takip ediyorum 2. Olduğu için alttan muane olmadım daha