momofprincess1221 slm kizlar simdi doktorda geldim cinssiyeti ögrenemedim bebek glstermedi 19+6 haftaligiz . sizdede böyle olan varmi? cok merak ediyorum cinsiyetini bir sonraki randevuya kadar zaman gecmicek benim icin
Merss momofprincess1221 kız bebek göstermiyo derler yinede Allah bilir. Hayırlısı olsun gönlünüze göre versin Rabbim
Bebisinannesi23 momofprincess1221 ben 💁♀️ benim kızım 23. Haftaya kadar cinsiyetini hiç göstermedi. Doktor tahminde bile bulunamadı 23 e kadar . Çikolata yedim, meyve suyu içtim işte randevu öncesi herşeyi yaptım ama o zamana kadar göstermedi . 😂 fazla nazlı çıktı yani benim kız 😂
momofprincess1221 kiz anneleri isim düdündünüzmü banada fikir olsun ben Melodi düsünüyorum ama emin degilim
Zekiye_27 momofprincess1221 benim oğlum 16 ya kadar göstermedi 16 da erkek gibi dediler 21 de ayrıntılı da net olarak öğrenmiştim .Yani kızı erkeği yok göstermedi mı göstermiyor sağlıcakla alın kucağınıza 😍
Zekiye_27 Zekiye_27 şu an hamileyim 18 haftalığız bakalım bu ne çıkacak ayrıntılıyı bekliyorum yine 😆bı erkek bı kız diye tahminde bulunuldu sadece
FatmaAselinAnnesi_60 momofprincess1221 halam da aynı 6 aylıkken öğrendi bebiş göstermemişti istediği kadar şeyler yedi yine aynıydı