T06Y13 Tubatgn kızımın isimde Zeynep TUĞSEL Zeynep hep rüyamda kızım oluyor ismi Zeynep di tuğsel ise Tuğba Yüksel 🥰
AhuMtl Tubatgn Bizde de ben hep türk ismi olacak diyordum Göktürk istiyordum eşim çok klasik dedi. Bende Timur Aras olsun o zaman dedim Timur u istedi ama Aras olmasın dedi sonra bende düşününce 2. İsim okul ve genel hayatta zor oluyor . O yüzden sadece timurda karar kıldık isimleriyle huzur içinde bolluk bereket içinde yaşasın evlatlarımız Allah in izniyle♥️🤲
FatmaNur1-2 Kızımın adını Emel koyacağız inşallah. Peygamber soyundan gelen, hedefine ulaşan kişi ve etrafına her zaman neşe saçan anlamları varmış. Çok hoşumuza gitti 🥰Sizce nasıl bir isim?
elifcicek_07 Tubatgn yedeğe düşen Türkçe isimlerinizi paylaşmak artık boynunuzun borcu sayılır o zaman belki sizde bize vesile olabilirsiniz 🥹 zira erkek için öz Türkçe çok zorlanıyoruz şimdilik sizin gibi aha bulduk lan dediğimiz isimde yok İlkin Doruk diyoruz ikisinde kullanalım istiyoruz ama bu ikisi biraz zor olacak
Tubatgn elifcicek_07 İlk ardıç Dora düşündük ama köken cidden öz Türkçe mi bilmiyorum canım istersen bir araştır. Bizim isim bulma dönemi covid dönemimize denk geldi. Kafalar karışıktı o dönem🫠 Aklıma geldikçe bu post altında sana yazıcam. İsimleri yazdığım listemi bulayım 🥰
Ali-Kaanin-Annesi Tubatgn ayy düşüncelerimiz aynı 😅🤭 ismine karar verdikten sonra acaba meh(met) di(lara) mehdi mi olsa diye çok düşündüm ama Ali Kaan’a da eşimle karar kıldık. Ali hem benim babamın hem de kaynımın adı Kaan ismini de ben istedim o kadar isim dedim eşime de Kaan olsun dedi buna karar kıldık Ali Kaan oldu. Sizin düşünceniz de çok güzel bence anne ve babasından birer parça aldığı gibi isimlerinin başlarını da alıyor bence çoooook güzel 😍💖🥰
Tubatgn Ali-Kaanin-Annesi Bir tanıdığımda görmüştüm. Anlamlı olunca güzel isimler üretiliyor ve cidden tatlı duruyor 🌺
MaviKelebek35 Tubatgn burada en beğendiğim kısım kayınbabanızın söylemeye çekinmesi ve kendi ismini koyun diye tutturmamış olması öyle postlar okudum ki ağzım açık kaldı çünkü. Sağlıcakla alın bebeğinizi kıcağınıza ismiyle büyüsün inşallah.
Mervecalisk Nur_ak1 internette ki anlamında 1. Kötü, korkulan, şiddetli. 2. Cesur, güçlü. 3. Kurnaz, becerikli. ismini anlamlı güzel koyun diyorlar ama kötü yazıyor içimde bir burukluk var oyüzden
Mooor22 Btlklnc bizimde öyle eşim koymak istedi bizde cihan karar verdik bende cihan kayra istedim ama onunda gönlü olsun diye sadece cihan ama cinsiyet belli deyil😂😂 kızımız olursada afra ,duru ,masal bu isimler arasındayız hayirlisiyla inşallah ❤️❤️❤️
Ali-Kaanin-Annesi Tubatgn gerçekten de öyle rabbim isimleri ile hayırla yaşatsın yavrularımızı amin ❤️🥹🤲🏻
fndaaaaa İkinci gebeligim bu cinsiyeti öğrendiğimiz de sürekli arayış içindeydim isim listesinde Asil ismini gördüm çok beğendim sonra eşime söyledim onun da hoşuna gitti Sonra ablama söyledim bi isim daha olsun Han nasıl dedi 😊 sonra düşündük Asil Han çıktı ortaya çok da içimize sindi 😇❤️ sağlıkla gelsin inşallah yavrumuz
Yagmurkbra Mervecalisk hangisi sizi ve karaketerinizi yansıtıyorsa onu seçin çoçuğunuz sizi oluşturan bir bütün anlamlarına bakarak karar verin sonuçta hayatını etkiliyor
Yagmurkbra Hazalaskin kesinlikle katılıyorum canım o yüzden Şira mercanın bebeğim ismi kitabıyla birlikte koydum . Bebeğimin ismini
krdelen41 Mervecalisk yağız daha güzel bence. Bende 30.haftadayım Ece ve Lorin arasında gidp geliyorum aşırı kararsızım 🤣
Leilani krdelen41 ikisi de çok güzel. Lorini ilk defa duyuyorum anlamına da baktım az önce o kadar beğendim yani:) anlam olarak Lorini bir tık önde tutardım sanırım