Gamzeark Çok bilindikten ziyade ve günümüz isimlerindn uzak bir isim olması dikkattimizi çekmişti eşimle Cihangir ismine karar verdik. Kulağa çok asil geliyor sanki 😍
Oyam Doguma 8 gün kaldı ve biz bu gün karar verebildik 🙈bina artık pes ettım eşimle ortak noktayı bulamıycaz diye ama şükür 🙏 yiğit aras dedik 💙💙
esraakpinar Üniversite yıllarında Ömer Lütfi Mete’nin Gülce şiirini okumuş çok beğenmiştim. Gülce ne kadar güzel bi isim demiştim ve o zaman karar verdim bi kızım olursa adını Gülce koyacağım diye. Rabbim Gülce’mi hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin 🥰❤️
Nurbost Tubatgn benim oğlum olucak kocamın ismini koycam. Çocuk olmadan önce de aldğım sevdiğim tüm eşyalara onun adını koyuyordum
Cihangirmom Tubatgn Biz öğrendik direk dedik Cihangir olsun fikrim değişir mi 170 günde bilmiyorum şimdilik benimsedik bu ismi 😅
burcu-snb1 Tubatgn Araf olacak. Anlamıda çok güzel. Babası ile birlikte karar verdik. 4 isim içinden buna karar verdik.
Hulya2626 burcu-snb1 anlamı nasıl güzel yaa iki arada kalan kişilerin bulunduğu yer. Belirsizliği temsil ediyor
Mincik Eşimle tanışmadan önce herkese oğlum olursa adını Yiğit koymak istiyorum diyordum. Eşimle sevgili olduk ailesiyle tanıştım. Tanıştığımız günden beri duyuyorum annesi eşime hep yiğidim diye sesleniyor. Ama adı mehmet😂 evlendikten sonra henüz çocuk düşünmediğimiz zamanlarda sormuştum oğlumuz olursa yiğit kızımız olursa beren olsun mu adı diye. Çok beğenmişti. Şimdi bir oğlumuz olacak çok yüksek ihtimal adı yiğit olacak ama insan isimleri gördükçe kafası karışıyor bir yandan sarp ismini de beğeniyorum😂
Arzuclkk Bizim de isimlerimizin başı ve sonundan Zülal ismi çıkıyor ama ben bu isme pek alışamadım😅rüyamda erkek çocuğuna Yavuz Selim diye sesleniyordum aman.bizim kızımız olacak ben Gökçe istiyorum aslında ama babası da Aslıhan veya Bilge diyor 30 haftalık olucaz daha isimsisiz🤦🏻♀️
ZemzemOzan Elifengin Sare ismine bayılıyorum bende çok koymak istiyorum ama çevremdeki herkes fare diye dalga geçerler diyorlar çok üzülüyorum 😒
Elifengin ZemzemOzan hiç takılmayın, en güzel ismi koysanız dahi dalga geçerler buda onların ayıpı, benşm adım Elif, Elif b t c cim diyen bile oldu düşünün😊 içinize hangi isim sinerse koyun anlamı güzel olduktan sonra takılmayın😊
MaviDeranHazal ZemzemOzan çok güzel bi isim hiç onu düşünmeyin. Anlamı da güzel nayıf isim. Siz ne kadar güzel söyler seslenirseniz insanlar da o kadar güzel söylerler 🙏sadece biraz hızlı tüketilen bir isim oldu bir sürü kişi koydu bu ismi son zamanlarda eğer bu sizi etkilemezse o kısmı hiç düşünmeyin derim
Arven-Umut ZemzemOzan öyle düşünmeyin en mantıklı ismi bile koysanız insanlar illaki bişey buluyor içi kötüyse siz gönlünüzden geçee kulak verin. Siz taşıyorsunuz o sizin geleceğiniz olacak başkasına göre yaşamayın..
kizannesii17 Ben Mehmet Akif koymak istiyorum ilk bebeğime koymak nasip olmadı 😓 bu yüzden ismini ne koyacaksıniz diyenlere söylemiyorum bile sürpriz diyorum eşime de söyleyemedim doğunca söylesem dedim o da zaten bana saygı duydu bilmiyorum bu ismi çok seviyorum içimde kalmıştı inşallah nasip olur oğluma böyle seslenmek
120720 Tubatgn Bende hikaye yok bir anda eşimle beraber Masal demeye başladık deyiş o deyiş bende bilmiyom nasıl seçtik 😂😂
Sudeeozkann bende 2 kez ruyamda oglum oldugunu gordum hatta cok degisikti ve birazda korkunctu ona ragmen icime hep oglan doguyodu kontrole gitmeden bi gun once ruyamda gorumcem yanima geldi yenge senin kizin olucak demisti isim gordum hatta ama onu hatirlamiyorum kontrole gittigimde doktorum kiza benziyor ama tamda emin olamadim kendini gostermiyor dedi yinede icimde kiz umudu var
zeynepaylaipek Tubatgn inşaallah kızımı bekliyorum 32 haftalık olduk ismi İpek olacak 🌺 babannemin ismi. Babannem benim için kıymetlidir onun ismini koymak istedim içimden geldi cinsiyetini öğrendiğimiz akşam. Eşimde beni kırmadı böyle karar verdik. İlk kızımın ismi Ayla. Filmi hamileyken çıkmıştı eşim ismi çok beğendi istedi kabul etmiştim bende. O filmdeki küçük kız aynı benim küçüklüğüme benziyor benden ondan etkilenmiştim 🙂