2022bebeki Kuzuletta Venatura folat kullandim ben. Folik asit sentetik formda, folat aktif formda diye tercihim o oldu. B12 i düzeyim iyiydi yenilerde düşmeye başladı iğne kullaniyorm şu an
yaseminaltintas Kuzuletta Doktorum wp satisi olan bi marka yazdi anlasmali diye almadım ben de sağlıkçıyım folidoce kullanıyorum
Byzatsy Kuzuletta imom omega kullandım balık tüketmeyen yada çok az tüketenler için çok iyi sadece biraz kokusu oluyor
Buseceyb Byzatsy İmom be elenatal verdi doktorum onları kullanıyorum, imom gerçekten kokusu geliyor rahatsız oluyorum, ve bunları kullanmaya başladım başlayalı hiç acıkmıyorum iştahım kapandı normal mi acaba
Sadiyes Kuzuletta folidoce kullanmıstım b12 içeren bi folikasitti. sonra imom kullandım sonra folicusplus kullandım doktor değiştirdi hep yani sonra ben doktoru değiştirdim 😂 şuan folikasit yerine ocean mummy kullanıyorum memnunum bu gün 14. Haftam. yaklaşık olarak 35-40 gündür bunu kullanıyorum
Kuzuletta Folbiol ve benexol kullanıyorum. Aile hekimim vermişti, midemi bulandırdığı ve başka ilaç önerisi için gittiğimde ise, bu ilaçları kendisinin yazmadığını söyledi. Yeni bir ilaç da yazmadı. Sizce sakıncalımı kullandıklarım
Byzatsy Buseceyb beni de kokusu baya rahatsız ediyor ama doktorum çok iyi bir vitamin olduğunu söylediği için değiştirmek istemedim
Ahsenimveben Kuzuletta bende bulantı kizimda olması ama bu erkek bunda buraz oldu sonra geçti bulantı pek olmadı o kadar