Kızlar 37+1 deyiz doktor çatı muayenesi yaptı hiç korktuğum gibi degildi.merak ettiğim şu çatıdan sonra ne kadar sürede dogurdunuz
Çatı muayenesi oldum 🥰 çatı muayenesinden sonra ne zaman dogurdunuz
Nasıldi ? Kaçıncı haftada oldunuz çatı muayenenizi
Çatı muanesinden sonra nişan gelir mi bende oldum benimki baya acılı kotu gecti baya sızladı dün gecede nişan geldi şuan hic agrim sancım yok normalde 37 haftaliktim doktorum gec dolmenmeden dolayi geriye çekti suan 36. Hafta
Nursemother hiç korkmayın.kasmayin.doktoruma dedim ki ben olmak istemiyorum çatı muayenesi.beni ikna etti bittikten sonra bu muydu yani dedim inanin 37+1 de oldum bugün yani
Pera1esra bana da kanaman olabilir hafif korkma dedi nisanda gelebilir dedi.nisandan sonra ertesi gün doğuran da var 15 gün. Sonra doğuran da.saglikla kucağınıza alın inşallah
Halimee1634 35te oldum 38+4teyim hala doğurmadım😂
Halimee1634 34te oldum 39+4ten selamlar😅
sahin17 psikolojik olarak her an doğurabilirim gbi geliyor 😂 etrafımdakiler erken olmuşsun dediler de siz benden de erken olmuşsunuz ☺️
isimyazmakzorunlumu demek ki hemen dogurmicam sanki bugün yarın dogurcam gbi geliyor 😂
Halimee1634 bende bugün çatı muanesi oldum açıklık varmi?
Cyln_34 yok sizin? Birde kaçıncı haftadasinz
37 hftlik 2 santim açilma var bnde
Halimee1634 o hafta bebeğin gelişimi baya ilerideydi onedenle büyük ihtimalle doktor muayene etti. bende öyle heran doğuracak gibiyim ama canımızın öyle istemesinden bence😂😂
Ilk catı muanemi 30 cu haftada olmustum hic hisetmedim bugun 36 haftada tekrar olduk yine ağrısız korkmadim kasmadım kendimi ama birkac saat sonra bacaklarda agrim sol kasikta batma oldu su an yururken zorlaniyorum arada bebegimin toplandigini hisediyorum normalde hareketleri azalan bebisim bugun daha bi hareketlenmeye basladi sanirim doğuma cok yakınız 🤭
Halimee1634 teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucaginiza alırsınız ınşallah
Irem_323 ben kendimi henüz hazır hissetmiyorum ya 😭 çatı muayenesi korkulacak bişey değilmiş en azindan bunu gördüm ama ben 39 40i görürüz diyordum doktorum bu bebek 40.haftyi beklemez dedi ☺️
Bende bugün oldum 37+4 te cuma tekrar çağırdı biraz acıdı ama o kadar korkulucak Bi şey yok
Halimee1634 bizdede aynı durum bebişler sabırsız piskolojikmen gercekten insan kendini nasil doğuma hazırlar bilemiyorum ama bende hazır hissetmiyorum 🤗 insallah sağlıkla dunyaya gelsinler 🥰
Halimee1634 ben ayin 5nde çatı muayemesi olmustum 9unda suyum gelince doğum yapmıştım canım