Gmsozge Arkadaşlar birşeyim yok diye diye gezerken aniden gelen ağrılar ile hastaneye yatışım yapıldı öyle uzun uzun anlatmayacağım. Çünkü anlatılacak birşey yok miniğime kavuştum çok şükür🤲🏻 O kadar mükemmel bi duygu ki tarif bile edemiyorum. Spinal anestezi ile 19 Ekim de doğumum gerçekleşti hala ağrılarım var çünkü Doğum yapalı 12 saat oldu. Herşeye değer ağrısı sancısı acısı Rabbim hepinize sağ Salim kucaklarınıza aldırsın yavrularınızı 🤲🏻 Sormak istedikleriniz var sa cevaplayabilirim 😉
Kadze Gmsozge spinal anestezi tavsiye eder misin yoksa genel mi olmalı muhtemel pzt bnde olcam korkuyorum planlı dgl duruma göre alcak doktor sezaryene. allah analı babalı buyutsun inş gözünüz aydın😍😍 darısı basımıza
deletedmom734 Gmsozge Analı babalı büyüt hayırlı evlat olsun 🧡 senin burda başka yerlerde okuduklarının dışında varmı tavsiye edebileceğin birşey kimsenin değinmediği ancak önemli gördüğün bir konu?
Gmsozge Kadze kesinlikle tavsiye ederim.bebeğine daha iyi sahip çıkabilirsin spinal en mantıklısı. Teşekkür ediyorum.Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏