Pembe-mavi Bereninannesi son 48 ama sezeryan olacağı için 16 ocak nasip olursa. Az kaldı kızıma kavuşmaya. Abimiz dört gözle bekliyor
edosvebebisi Sumeyye_topal 36.haftada 3 kiloydu 37.haftada 3600 dü kilosu 600 gram almış bi haftada yatın kontrolde 4 kilo civarı çıkarsa Cumartesi günü sezeryana alabilirim dedi 3800 falan olursa çatına bakıp suni ile başlatabiliriz dedi
Sumeyye_topal edosvebebisi maşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli deil sonucu çok güzel olucak insaAllah bizde 37 +3 de 3200 dük şimdi 38 +1 iz perşembe randevum var bakalım bizimki ne durumda
Elmalipasta Bereninannesi canım uygulamaya göre 23 ama ben bu ayın son 3 günü içersinde bekliyorum 😂 Bakalım hayırlısı 🐣
Melikemom Bereninannesi son 8gün kaldı 💕 hem heyecanlı hem korku içindeyim biran önce kucağıma almak istiyorum ama dogumdanda korkuyorum maalesef 😂
VlknGmze frdclk evt cnm benimki erkek seninki? Sağlıkla gelsinler bebisler ama belki 1 martı bulmaz:)
Kardelenakyz Bereninannesi 45 gün kaldı bebeğime kavuşmaya 🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🫶🏻
Bsra12_- Bereninannesi Merhaba ☺️ oğluma kavuşmama son 16 gün 🥹👶🏻 bugünleri gösteren Allah’a sonsuz şükürler olsun 🤲🏻🥰