Tubammrt Bereninannesi benimde kızıma kavuşmama son 39 🥴🤭aramızda 10 gün var bakalım hangi premmses önce gelecek 🤓😍🥰
FatmaSagir Bereninannesi 8 gün kaldı ama açılmam 2 cö doktor istersen perşembe gel yatış yapalım dedi cok kararsızım 🧐
ftmdyn22 FatmaSagir en son 35 haftalıkken gitmiştim o zmn yoktu şu an 38+2 oldum ama son bir haftadan beridir aşırı rahmimde baskı ve batma oluyor sanki açılmam var gibi hissediyorum yürürken bir şey düşecekmiş gibi kaldı yarına artık gidicem hastaneye bakalım ne diyecek 🙈bide bakmışım ki doğuma alınıyorum😅
Gizemalsoy Bereninannesi bizim 2saat sonra 16 gün insallah artik hemen gelsin istiyorum tosbiğim gözümün önünde olsun istiyorum
_Aysnrsdt_ Uygulamaya göre 11 günümüz var ama bebeğim ters bu yüzden haftaya Salı gününe sezeryanla kavuşucam bebeğime inşallah 💙
Aydan- Bereninannesi Bereninannesi Hamd olsun iyiyiz.Siz nasilsiniz? Sag saglim yavrunu kavushrsun in sa Allah.Bize bayaaa var 126 gun meselaa🥹
Aydan- Kızlar insan gormedigi birini nasılda seve biliyormuş.Ah evlatt sana kurban olurum doğmadan ölüyoom senin icin.Rabbim saglik ve hayirlisiyla kucagimiza almayı nasib etsin in şa Allaah 💕🤲🤲