minikmucizeemaak Kızlar adetime 7 gün varken 23.3 çıktı bugğn tekrarladık ve 16.57 çıktı perşembe adet günüm adet olmazsan gel dedi kimyasal gebelikten şüphelendi benim gibi olup düşüp yükselen var mı ? Lütfen yardımcı olun
minikmucizeemaak Tubatgn Doğrudur ilk gebeliğimdi o yüzden bir bilgim yok.. Çok üzüldüm ağladım ama vardır bunda da bir hayır umarım çok geçmeden güzel sağlıklı bir şekilde haber alırım istiyen herkes alır inşAllah❤️🤲🏻
sinoli minikmucizeemaak Modunuzu düşürmeyin Rabbim inşallah tekrardan nasip eder olmaz diye bişey yok genelde sağlıksız gebeliklerden hemen sonra gebe kalanları okumuştum sadece kafanıza takmayın ve stresli olmayın 🙏🏼
Tubatgn minikmucizeemaak İlk gebeliklerin %80ninde olan bir durum canım. Üzülme bu hamile kalabildiğinin bir işareti öyle düşün🥰
minikmucizeemaak sinoli Bende öyle okudum nasip belkide bir mucize olur ve tekrar nasip olur 🤲🏻❤️ Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşAllah❤️
minikmucizeemaak Tubatgn Buna da çok şükür tabi ki🤲🏻❤️ İnşAllah sağlıkla bir gebelik geçiririm tez zamanda dualarınızda bana da yer verin olur mu❤️
Ecmelerva minikmucizeemaak Allah büyüktür canım üzülmemek elde değil tabi ama en azından gebe kalabiliyorsun bu acıdan da bak eminim ki sonraki aylarda gebe kalacaksın ve saglıkla ilerleyecektir🌸🌸