Zuzuu86 Ezgiplt3575 yani evi silmekten kastım temızlık yapın degıldı mesela elime bez alıyodum 5 dakika salonu siliyodum amaç zaten bebeğin dönmesini sağlamak ☺️
Ezgiplt3575 Zuzuu86 ha onları hergün yapıyorum canım yani tüm evin işini yaparım günlük eğilip kalkarım koltuk altlarını falan silerim ama daha dönmedi bakalım hayırlısı
Bebisinannesi23 Ezgiplt3575 aynen gayet normal ki haftan da daha erken her an dönebilir bebişin. Dönmezse de dünyanın sonu değil. İster sezaryen ister normal doğum olsun sağlıkla gelsin yavrularımızda doğum şekli hiç önemli değil. Sitrese sokma kendini dediğin gibi benin kızım 34 e kadar dönmemişti. Ama ben hiç sitres yapmadım sonuçta sağlıklı olması en önemli şey . 😊
Ezgiplt3575 Kucuk_melegim bizimki de ters v şeklinde duruyor 😂 popo ortada kafa bir köşede ayaklar bir köşede şükür sağlıklı ama çok ağrı yapıyor tabi
MinikBrokoli Normalde doktorum çok iyi ilgili güler yüzlü ama bu sefer gittiğimizde grip olduğu için biraz soğuk davrandı fazla ilgilenmedi Acaba hasta olduğu için mi öyle davrandı 🤔
Ezgiplt3575 MinikBrokoli şuan ki grip normal grip değil hele benim gibi olduysa sizinle konuşmasına bile şükredin berbat bir salgın var ömrümde böyle hasta olmamıştım bende