Minikbiranneem Hanımlar 31. Haftadayim hastane çantası hazırlayacağım ama bebişimin kiyafetlerini renklerine ayırıp mi yıkamalayim çok koyu renkli bisey yok pembe tonları, bej tonları ve beyaz tonları sizce ayırıp mi atmalıyım yoksa hep beraber atsam bisey olur mu
iremuziii Minikbiranneem her ihtimale karşı ayır canım bi kıyafetin boyası geçer hepsi mahvolur gider. 😬
beyzzsenturkk Minikbiranneem ben hepsini karışık attım örme yelekler ve havlular hariç sadece bir hastane çıkışımızın rengi atmıs zıbınlar hafif pembe olmus ama sorun değil
Edafmo Minikbiranneem ben hepsini bir attım bir problem olmadı ama seninkiler hep yeni kıyafetlerse beyazları ilk yıkamada ayır ne olur ne olmaz
Busbusu Ben beyazlari renklileri ayırdım koyu renk olarak ama köyü renkliler renk vermiş bazı kifatlere 😭
Minikbiranneem beyzzsenturkk örme olanları yıkamayacağım henüz şuan sadece kendi aldıklarımı yıkayacagim annem ve kayinvalidem bohça yapıp getiricekmis
2022bebeki Minikbiranneem Renk ayırıcı mendil aldim ben hepsini bir arada kisa programda atmayı planlıyorum. Çok az makine çalıştırmayacak kadar olanlari da elde yikayacagim🤗
HilalEyce Minikbiranneem Beyazlar lacivertler hepsini bir yıkıyorum. Oğlumun bütün kıyafetleri pamuklu sentetik bir ürün varsa boyama yapıyor. Pamuklulari üç dört kere yıkadım sıkıntı olmadı.