Kubraa033 SutlacimiYedimmiBen dolma canm taze kabak içini oyup kızartıyorsun kıyma kavurup içini dolduruyorsn fırına salçalı su özle hafif 10 dk felan fırında tutuyorsn basit bir yemk biz seviyorz dedim ondan yapaym
holly SutlacimiYedimmiBen ben yaptım bile 😂 konserve Menemen yufka ekmeği yoğurtlu patlıcan mezesi. Uyumsuz biraz ama 🤷🏻♀️
Zumzugukodummuzzingillatirim SutlacimiYedimmiBen yaparmisin bilmem ben bugun kabuska yapip geciyorum , yarinda lahana salatasi var biz yapardik sogan lahana dogra az tuzla cok hafif , tamamen eritmeden ufala pul biber nar eksisi zeytinyagi mis
Brck0303 SutlacimiYedimmiBen tava yapabilirsin tavuk kanat vs varsa yada ben gecenlerde ezogelin yapmistim tum tavuk kizarttim yanına pirinç pilavı birazda salata yaptım güzel olmuştu
Siracinannesi SutlacimiYedimmiBen bende Şehriye çorbası yanına makarna ve Karnıbahar kızartması yapicam düşünebilirsin ☺️
SutlacimiYedimmiBen Brck0303 helal olsun canim olabilir bu tur seyler her canimiz cekenide aninda yiyemeyizki😊
SutlacimiYedimmiBen Brck0303 yok canim hic sucluluk duymana gerek yok cunku hamile degilim suan vede zaten boyle bir postu açarak neyin icinde olacagimin farkindaydim😊💓