Kucuk_melegim Ecmelerva birdaha bakmadılar 5 haftada keseyi 6 haftada bebeği görmüştük 8 de gittimdede kalp atisini duydum şimdi şükürler olsun 31+3 olduk
Kubrabas Queen2 aynen ilaçlardan dolayı bencede çok yıpratıcı yorucu süreç Allah bu süreçteki herkese yardım etsin..
Ecmelerva Kubrabas yaa çok üzüldüm 😞 insallah yukselir saglikli olur🤲🏻 size de çok gecmis olsun Allah gonlunuze gore versin🌸
Kubrabas Ecmelerva Allah razı olsun.. 2 olumsuz tüp bebekten sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan 21.haftamızdayız çok şükür.. Ablanız umudunu kaybetmesin.. Bu olmazsa bi daha dener.. Rabbim nasip etsin İnşallah
Ecmelerva Queen2 doktor değer düşük dedi tekrar kan istedi iki gun sonraya bizde umut belki basina gelen yukselen olmustur diye arastirmaya koyulduk iste
Melekg Geç döllenmemidir acaba inşallah vardır ama cok düşük ilk bebeğimi 14. Gün 206 la ikinciyi 8.gün 33 le öğrenmiştim tüp bebekle
Ecmelerva Kubrabas Yaaa ne güzel bir haber 🌸 Allah büyüktür umut olmazsa yaşam da olmaz zaten bekleyip göreceğiz Allah razı olsun🤲🏻