Hadya Bbsrrr 8.haftaya kadar gun asiri progestan igne kullandim,ilaveten vajinal tablet ve agiz yoluyla alinan baska bi tablet kullandim.Hepsi bebegin tutunabilmesi icindi.
Gulkubra Bbsrrr hergün ğrogestan iğne kullandım kan sulandırıcı oksapar iğne kan sulandırıcı hap bazı vitaminler falan baya devam ediyorsun bunlara bazılarını dğeiştiriyor bazıları kalıyor 35 haftalığım hala kan sulandırıcı hap kullanıyorum
Mhtpflz Bbsrrr ben duphaston estfom prolutex coraspin oksapara progestan fitil ama 12. Haftada bittirdik oksapara ve coraspin devam 18 19 haftaya kadar kullan dedi bide haftalık proluton depot
Hadya Bbsrrr Yok o igne kalcadan vuruluyo,birazda yogun bi yapisi var o yuzden ben acilde vurduruyodum,her seferinde ayni saatte yapilmasi gerek.
Gulkubra Bbsrrr yookk malesef çok yağlı bi iğne zaten yeri çok morarıyor 🥺🥺 kalçadan vurulduğu için kendinizin vurması zor ama oksaprı kendiniz göbek yada kol dan yada bacaktan vurabilirsiniz
gunel91 Bbsrrr hastadan hastaya deyisiyor benim arkadasima vitamin verdiler sana ihtiyac yok dediler ama basqa kizlara iyneler yazilmisdi