dilekgokdemirr Teyseleeer hediyeliklerimiz nasıl olmuş🥹 bakıp bakıp ağlıyorum, çikolatayı da doğuma yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim 🥰
nilayakinci dilekgokdemirr oy çok şirin olmuş ya rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin çok güzel olmuş💘💘 çikolata olarak melodi veya Pelitten yaptırabilirsiniz 🌸
kuzucumoglum dilekgokdemirr bende düşünüyorum çikolatada melodi nota ya karar verdim harika bir cikolata tavsiye ederim doğuma yakın sipariş vercem hediyelikleri nereye yaptırdınız peki bizede fikir olur ☺️
dilekgokdemirr Pemberuya ❤️❤️ instagramdan yaptırdım ilgililerdi sağılsınlar tavsiye ederim :) Mum: @ardichediyelik Magnet: @boutiqye_soap
dilekgokdemirr busraninprofili ay ne ayıbı, teşekkür ederiz 😘 ben mumdan ve magnettem 25er adet yaptırdım mumlar 247.50 magnet kargo dahil 330 tl verdim tasarımı falan birlikte ayarladık
dilekgokdemirr Ebruliya güzel kapılar açılır onun anahtarlıklarıyla şimdiii🥹🥹 çikolata için de doğum zamanı beklemek lazım ya bozulur diye korkuyorum açıkçası bide eşim yer hepsini 😂😂
GokceMom_ Ebruliya ayy cok güzeller Rabbım sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️🥰bizlerde sag salım kucagımıza alalım bebişlerimizi ınsallah bide nerde yaptırdınız cok guzeller ben daha 16+2 haftalık hamileyim ama banada ılerleyen zamanlarda fikir olsun cok begendım
Ebruliya dilekgokdemirr amin inşallah 😍 aynı şeyi bende düşünüyorum eşim ve iki oğlum zaten iki günde bitirir çikolataları 🤣 en iyisi beklemek
Ebruliya GokceMom_ amiiin inşallah 👐 bı arkadaşım yaptı. Samimi olduğum arkadaşlarıma isimlerinin baş harflerini yaptırdım aynı anahtarliktan onlarda çok hoş oldu. İnternette de var ama bakabilirsiniz. Çok teşekkürler