Cinarinannesii_ Mucizem33 bu sorunu sabahtan beri bende yaşıyorum ve reklamdan sonra sürekli ekran donuyor sil baştan giriyorum uygulamaya
busraninprofili Mucizem33 evet ya sorma sacma sapan reklamlar atiyolar artik. Asagida Zehra Ariyor yaziyor su ann🙊🙊
NaimeYilmaz Uygulamaya girişte reklam görüntülemeyenler vardı. Artık girişte reklam görüntülüyoruz. Haricinde nasıl bir sorun alıyorsunuz? Mesela bir annemiz 15 saniyede 1 reklam giriyor dedi. Kendisi ekran kaydı alarak biz@mutluanneleriz.com adresine mail atacak. Bu kadar sık görüntüleyen annemiz varsa ekran kaydı alarak mail atabılır.
Gzmklncc NaimeYilmaz benimkide öyle maalesef 30 saniye arayla hadi 40 diyelim ama ekran resmi alamıyorum uygulamada
ensensr23 Reklamlar üst üste çıkınca çok sinirlendim bu ne ya tam yazıcam 2 defa reklam çıktı şuan size yazarkende reklam çıktı yine 😏
Mucizem33 Vala 10 dk denedim zorla girdim şimdi tam yazıyorum yine reklam ve vallahi 4. 5 tane birden giriyo sacma sapan oyunn reklamlari aurekli sikayet varsa artik care bulunsun