ozlemgms Cuma günü şeker yüklemesi yapıldı 50ml içtim sonuç 142 çıktı bugün sonuç için gittim doktor yüksek olduğunu yarın 100ml içip 4kere kan testi vermemi söyledi:/ 142 çok mu yüksek şu ana kadar şekerle ilgili bi belirti yoktu aslında
egemomss ozlemgms Sınır 140 zaten neden tekrar yükleme istiyor anlamadım. Şeker yüklemesine karşı değilim bende yaptırdım 75 ml 170 çıkmıştı. Tekrar yükleme yapmadık.
nursmeric ozlemgms benim 150 çıktı 50 mgda. Doktor dahiliyeye yönlendirdi sınırın biraz üstünde dikkat etmek lazım vs diyerek ikinci bir yükleme yapmadı
pnar-06 ozlemgms sınırın biraz üstünde canım benimde 147 çıkmıştı tekrar yaptırdım 100 gr lık ve 0.dk da verdiğim kan yine 147 çıktı diğerleri düşük çıktı normal bi sorun yok dedi 2 hafta sonra kontrole gittim açlık tokluk şekerime bakıldı çok şükür bi sorun çıkmadı düşük çıktı
hayalperest2310 ozlemgms benim 144 çıktı canım doktor sorun etmedi gayet iyi deyip gönderdi iki isteseydi emin ol ki yaptırmazdım acayip halsiz düştüm
ozlemgms hayalperest2310 bende yaptırmak istemiyorum o yüzden şimdi aile hekimimize sorup geldik eski kadın doğum doktoru olduğu için ondan da bilgi alalım dedik yaptırmasan da olur dedi yediklerine dikkat et hamurişi, unlu tüketme dedi bakalım şimdilik yaptırmayacağız