Yarensgr Doktoru şeker yüklemesine zorlayan var mı acaba yaptırmak istemiyorum dedim mecbursun yapacagız onu dedi gün verdi gel o gün dedi napıcam bilmiyorum
beyzzsenturkk Yarensgr saglık ocagımda ki ebem kararı bana bıraktı acıkcası yaptırman taraftarı degilim dedi doktorumda karışmadı yaptırmadım
gecekusuanne Yarensgr benimkide tam tersine seker yuklemesi yaptirmadi onun yerine evde kendin ölç 2 3 gün sabah aksam ilk ac sonra tok karna diye
ozlemgms Yarensgr bende cuma günü yaptırdım sınır 140 mış benimki 142 çıktı sonuç doktor tekrarlamak istiyor bu sefer 2 kutu içicekmişim :( bir yanım yaptırmak istemiyor
NilAda16 Yarensgr benim doktorumda biraz ısrar etmişti ama ben yükletmeyeceğimi kararlı olduğumu gösterdim. Yükletmedim
Yarensgr beyzzsenturkk saglık ocagındaki ebeye yaptırmıycam dedigimde hiçbişey demedi ama doktorum mecbursun diyor son kararı ben vermeliyim diye düşünüyorum ama bana bırakmıyor
Yarensgr gecekusuanne yaptırma diyen kadın dogumcu kadın dogumcu degildir benim gözümde diyor cokta emin konuşuyor
Ddm34 ozlemgms benım de 140 cıktı . 2. Yı yaptırmadım. Beslenmeme dıkkat etmeye calısıyorum . Doktor da 2. Yı gerek gormedı
ozlemgms Yarensgr teşekkürler canım hayır diyet demedi yarın gel 2 kutu içip tekrarlayalım testi dedi ama bende yaptırmak istemiyorum açıkçası
Anneperi Yarensgr ablamda gebelik şekeri çıktı bendede olabilir doktor çok tüketme dedi bebek beslensin vitamin olsun dedim oda normal beslen ekstra birşeye gerek yok dedi
Yarensgr ozlemgms yaptır ya da yaptırma diyemiyorm acıkcası ilk gebeligim pek bilgi sahibi degilim ama 1 kiloluk bir bedene de o kadar çok şeker yüklemesi de agır gelecektir
Tbayram Yarensgr Herhangi bir zorlama olmadı araştırdığım kadarıyla yaptırmak bana da mantıklı geldi sağlık ocağındaki ebemiz ve özel doktorumuzda onaylayınca bu sabah yaptırdık